Kan koyuluğu lütfen cevap verin

Panikli biri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2022
151
26
28
ben bu sabah genel kontrol için kan tahlili verdim hemşire kanımı baya bi süre alamadı en sonunda aldı kanın çok koyu sigara mı kullanıyorsun dedi sigarada kullanmıyorum herhangi bi rahatsızlıgım da yok neden bu şekilde olmuş olabilir daha önce böyle bişey yaşayan varmı

Kanın daha akışkan olması için ben sirke içiyorum ve bir de omega 3 alıyorum bir de hareket ama doktora sorun bunlar sadece tavsiye

öncelikle laboratuar sonuçlarını bekle, kanın akışkanlığının belirten değerlere bakılmalı öyle şunu iç bunu ye gibi etrafından gelen yorumlara lütfen kulak asma. toplumsal olarak sağlık bilincimiz çok düşük seviyede, arkadaş tavsiyesiyle ilaç kullanılmaz ya da bitkisel şeyler denenmez herşey herkese iyi gelmez. kan akışkanlığı ve rengi bi gün önce yediklerinden bile etkilenebilir. bunun yanında sonuçlarına göre doktorun değerlendirebilir ancak kardiyolojiye gidersen laboratuar olarak daha detaylı baktırabilirsin kafana çok taktıysan

öncelikle laboratuar sonuçlarını bekle, kanın akışkanlığının belirten değerlere bakılmalı öyle şunu iç bunu ye gibi etrafından gelen yorumlara lütfen kulak asma. toplumsal olarak sağlık bilincimiz çok düşük seviyede, arkadaş tavsiyesiyle ilaç kullanılmaz ya da bitkisel şeyler denenmez herşey herkese iyi gelmez. kan akışkanlığı ve rengi bi gün önce yediklerinden bile etkilenebilir. bunun yanında sonuçlarına göre doktorun değerlendirebilir ancak kardiyolojiye gidersen laboratuar olarak daha detaylı baktırabilirsin kafana çok taktıysan
Çok teşekkür ederim yorumunuz için sonuçları beklicem zaten aile hekimine gitmiştim çok net bilgi vereceğini sanmıyorum o yüzden daha iyi bir doktora gidicem kafama aşırı taktım daha önce kan verdiğimde hiç böyle birsey dememişlerdi ilk defa bu şekilde oluyor

susuz kalmamaya calıs normal ınsan 2 lıtre ıcmelı yapamıyorsan hatırlatma falan koy telefonuna. olmaz oyle 1 lıtre kıme yetsın :) kan yogunlasırsa kalbe zararlı allah korusun. dıkkat etmek lazım.

Suyu çok az içiyorsunuz günlük. Su alımı azalınca kan koyulaşıyor. 2,5-3 l için günlük. Stres yapacak bir şey yok.

ben bu sabah genel kontrol için kan tahlili verdim hemşire kanımı baya bi süre alamadı en sonunda aldı kanın çok koyu sigara mı kullanıyorsun dedi sigarada kullanmıyorum herhangi bi rahatsızlıgım da yok neden bu şekilde olmuş olabilir daha önce böyle bişey yaşayan varmı
Benim kanım da koyu bordo gibi hatta her yıl kan verirken kanımın rengine bakarım izlerim. Fakat kanım hızlı akıyor. Hemşireye de sormuştum neden bordo acaba diye. Bu bir sağlık sorunu olduğunu göstermez demişti. Pıhtılaşma var mı acaba sizde? İçiniz rahat etsin diye doktora bunu sorabilirsiniz.

Back
X