Kan negatif awox pozitif

Miniveronikaa

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
713
603
303
Konya
sabah 10 da kan verdim 0.2 çıktı. 6 saat sonra awox yaptım pembe silik çizgiyi net görebildim hem de ilk dakikasında. Awox güvenilir diye duymuştum sebebi ne olabilir

Eklentiler

• IMG_6748.webp
    IMG_6748.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_6744.webp
    IMG_6744.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 96
sabah 10 da kan verdim 0.2 çıktı. 6 saat sonra awox yaptım pembe silik çizgiyi net görebildim hem de ilk dakikasında. Awox güvenilir diye duymuştum sebebi ne olabilir
Şu an çok şaşırdım . 5 tane test aldım bu ay degıl cıft cızgı saatler sonra bıle kuruma dahi çıkarmadı .

İnanın elim ayağıma dolaştı valla şaşırdım kaldım o an ömrümden bikaç sene gitmiştir bir hafta daha beklicem eğer adet olursam days doctor ve awoxu dava edicem

İnanın elim ayağıma dolaştı valla şaşırdım kaldım o an ömrümden bikaç sene gitmiştir bir hafta daha beklicem eğer adet olursam days doctor ve awoxu dava edicem
En doğrusu adet geciktiği gibi kan vermek negatifse bile sıkmayın canınızı allah kolaylıkla sağlıklı bebişler versin inşallah size

En doğrusu adet geciktiği gibi kan vermek negatifse bile sıkmayın canınızı allah kolaylıkla sağlıklı bebişler versin inşallah size
Benim son adet tarihim 17 ağustos korunmasız ilişki 21 ağustos. Adet tarihine beklersem 15-20 gün buradayım ben😄😄😄. Zaten bebek de istediğimiz bir dönemde değiliz olursa da bakarız 🫠🫠 teşekkür ederim güzel dileklerin için isteyen herkese inşallah. Bu arada gece idrarı ve sabah idrarı ile test silikliği sizce farkeder mi?

Ben de kuruma çıkaranları anlıyorum artık gri ya da gölge oluyır bu bildiğiniz gerçekte pembeydi. Valla 6 saatte beta hcg 0.2 den 10 a falan çıktıysa bilemiyorum 😄
Canım awox 3 betayi bile algılıyor yani sabah negatif cikip 6 saat sonra yükselme ihtimali var bende sabah test yapmıştım baya pembeydi akşam kan verdim beta 6 çıktı

Benim son adet tarihim 17 ağustos korunmasız ilişki 21 ağustos. Adet tarihine beklersem 15-20 gün buradayım ben😄😄😄. Zaten bebek de istediğimiz bir dönemde değiliz olursa da bakarız 🫠🫠 teşekkür ederim güzel dileklerin için isteyen herkese inşallah. Bu arada gece idrarı ve sabah idrarı ile test silikliği sizce farkeder mi?
Sabah daha net çıkar beklemiş idrar olduğu için

Canım awox 3 betayi bile algılıyor yani sabah negatif cikip 6 saat sonra yükselme ihtimali var bende sabah test yapmıştım baya pembeydi akşam kan verdim beta 6 çıktı
Valla eşim benimle dalga geçiyor ben çizgi falsn görmüyorum diye. İnsanlar bu şekilde öğreniyor diyorum da inanmıyor. Artımed vs sizce kaç hcg algılıyordur?

Artımed aldım eczaneden onda hiçbi şey çıkmadı 1 saat önce. Beta hcg algılama seviyesi daha düşük olabilir mi bilmiyorum. Tek bu vardı

Artımed aldım eczaneden onda hiçbi şey çıkmadı 1 saat önce. Beta hcg algılama seviyesi daha düşük olabilir mi bilmiyorum. Tek bu vardı
Erken gebelik testiyle eğer zaten hiç guvenilir degil artimed ama kaset testse bende ortalama 20 betayi silik bir şekilde algilamisti eger eczanede miratech varsa oda çok iyi asla kuruma çizgisi çıkarmıyor erken gebelik ve oda benim 6 betayi algiladi

Hiç bilmiyorum ne zaman yumurtladığımı zaten hamile kalmam imkansıza yakın(adet bitiminden sonraki gün) ilişki oldu. Şimdşye kadar da ne zaman yumurtladığıma hiç bakmadım. Birliktellikten sayabilirim 12 gün oldu
1 gün sonra yumurtlama olmayabılır ama 2.3 gun sonra olabılır . Kımılerı adet baslangıcından 1. Gün dıye saydığında 7. Gün de yumurtluyor . Bende 9. Yada 10 günde yumurtluyorum mesela . Adet bıtımın den 4 yada 5 gün sonra ya denk gelıyor . Spermler 3-5 gün camlı kalabılıyormus . Gercı ben tam gününü tutturuyorum ona rağmen hamıle kalamıyorum o ayrı

1 gün sonra yumurtlama olmayabılır ama 2.3 gun sonra olabılır . Kımılerı adet baslangıcından 1. Gün dıye saydığında 7. Gün de yumurtluyor . Bende 9. Yada 10 günde yumurtluyorum mesela . Adet bıtımın den 4 yada 5 gün sonra ya denk gelıyor . Spermler 3-5 gün camlı kalabılıyormus . Gercı ben tam gününü tutturuyorum ona rağmen hamıle kalamıyorum o ayrı
Doğum kontrol hapını bıraktım ve adet oldum sonrasında birliktelik oldu. Henüz yumurtlama başlamamıştır düzene girmemiştir vs diye umursamadık olursa mucize olur heralde bu durumda belli olur bakalım yakında

Umarım en kısa zamanda pozitif görürsünüz

Back
X