- 22 Ağustos 2019
- 204
- 83
- 98
- 28
- Konu Sahibi eceninannesiii1010
-
Sonucun resmini atar mısınız161045108957950877031 genetik ve kan pihtilasma testi yaptirdim 3 bebek kaybim oldugu icin boyle cikmis sonuc. Test yaptirip sonucu boyle cikan var mi nasil bi yol izlediniz ben 4000lik oksapar kullandim son kaybimda yine de durdu kalbi yüksek mi kullanmam gerekiyo acaba
Yok en fazla 9 10 Haftaya kadar atiyoHemen mi duruyor kalpleri
Sonucun resmini atar mısınız
Benim yasayan bi cocugum oldugu icin doktor bunlar yeterli dedi progestan fitil kullandm folattro kullandm bi oksapar 4000lik baska bsey kullanmadım4000 lik az olabilir.Bunun yanında başka ne gibi ilaçlar kullandınız.Ayrıca yapılan bu test yeterli değil protein s lupus gibi testlere de ihtiyaç var
Homozigot olsa daha farkli olurdu demi heterezigot olunca nooluyo3 geninizde heterezigot var iğnenin dozu artırılabilir drunuz en iyisini söyler
Onların her biri iki gen genlerin biri mutasyonlu yani hasta olunca heterezigot oluyor eğer ikiside hasta olursa homozigot oluyo homozigot daha kötüsü benimde 2 genim de heterezigot var dr bana aspirin yeterli gelir demiştiHomozigot olsa daha farkli olurdu demi heterezigot olunca nooluyo
Senin perinatoloğa gitmen lazım.Her doktorun bakış açısı farklı bu konu hakkında.Öncelikle oksaparın dozunu test yapıp ayarlaması lazım.Bunun yanında coraspin 100 progestan 200 benexol ve folbiol kullanman gerekiyor hatta kortizon bile verilebilir düşüklerinin çok olmasından dolayı.Benim yasayan bi cocugum oldugu icin doktor bunlar yeterli dedi progestan fitil kullandm folattro kullandm bi oksapar 4000lik baska bsey kullanmadım
Benexol ve kortizon nasil bi ilac neye yariyoSenin perinatoloğa gitmen lazım.Her doktorun bakış açısı farklı bu konu hakkında.Öncelikle oksaparın dozunu test yapıp ayarlaması lazım.Bunun yanında coraspin 100 progestan 200 benexol ve folbiol kullanman gerekiyor hatta kortizon bile verilebilir düşüklerinin çok olmasından dolayı.
ve kortizon nasil bi ilac neye yariyo
Zaten iki doktora gidiyorum biri perinatoloji uzmani biri kadin doğumcuSenin perinatoloğa gitmen lazım.Her doktorun bakış açısı farklı bu konu hakkında.Öncelikle oksaparın dozunu test yapıp ayarlaması lazım.Bunun yanında coraspin 100 progestan 200 benexol ve folbiol kullanman gerekiyor hatta kortizon bile verilebilir düşüklerinin çok olmasından dolayı.
Biri b vitamini birisi de bağışıklıkla ilgili.Benexol ve kortizon nasil bi ilac neye yariyo
2 doktora gidiyorum bakalm zaten doktr ignenin dozunun yeterli gelip gelmedigine dair test yapicakmis hamile kalabilirsem bakalm insallah bu sefer saglikli ilerler cok yiprandim 1 sene içinde 3 kayip yasadim kurtaj oldum 3 defa bi sene icinde hem ruhsal hem bedensel çöktümBiri b vitamini birisi de bağışıklıkla ilgili.
Demek ki daha iyisini bulmanız gerekiyor.3 kayba rağmen neden doz için test yapılmamış ya da bağışıklıkla alakalı olabilir diye kortizon verilmemiş.Zaten iki doktora gidiyorum biri perinatoloji uzmani biri kadin doğumcu
Bu arada siz bebeklerinize genetik test yaptırdınız mı2 doktora gidiyorum bakalm zaten doktr ignenin dozunun yeterli gelip gelmedigine dair test yapicakmis hamile kalabilirsem bakalm insallah bu sefer saglikli ilerler cok yiprandim 1 sene içinde 3 kayip yasadim kurtaj oldum 3 defa bi sene icinde hem ruhsal hem bedensel çöktüm
Hikayem cok degisik hep doktor kurbani oldum. 2019 6 kasimda 10+6 olmasi gerekirken 9+3 te kalbi durdu bebegimin bazen olabiliyo ama bidaha hamile kaldığında tedbir amacli kan sulandirici kullamalim dedi doktor tamam dedim şubatta hamile kaldim bu seferde bebegin gelisimi iyi gerek yok dedi cocuk1 hafta geriden geldigi icin zorla coraspin yazdırdım ama 1 hafta sonra 8. Haftada kalbi yine durdu doktor iyi degil galiba dedik doktor degistirdik oda teste filan suan gerek yok oyle yada boyle ben sana bu igneyi yazcam dedi. Hamile kaldm adetime 5 gun kala ogrendim hemen iğneye basladik oksapar 4000lik ama ne yeterli gelip gelmedigine dair test yapildi ne baska bisey yine durdu kalbi bu seferde perinatoloji doktoruna ve baska kadin doğumcuya gectim o yaptır testleri sonrada ne gerekiyosa yapariz dedi bakalm cikti sonuclar nolcak bakalmDemek ki daha iyisini bulmanız gerekiyor.3 kayba rağmen neden doz için test yapılmamış ya da bağışıklıkla alakalı olabilir diye kortizon verilmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?