Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşma sonucu boyle cikan yardimmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunun için ayrıca coraspin vermesi gerekiyor hatta tedbiren kortizon vermesi gerekiyor.Ayrıca mthrf de sıkıntı olduğu için folbiol ve benexol vermesi gerekiyor.Gerçekten bu doktorlar çok ilginç.Bu pıhtılaşma konusunda her bünyenin verdiği tepkilerde farklı.

Canimdan bezdim dicemki kisirim cocugum olmuyo o zman umit etmicem ama benim 3 bucuk yasinda bi kizim var o gebeligimde hic bi sıkıntı yasamadm vitamin harici ilac bile kullanmadm ama niye bunlar biyle oldu anlamadm nolacak bilmiyorum

Perinatolojiye devlette mi gidiyorsunuz acaba

Benimde mthfr sıkıntılı olduğu için. Devletteki doktor folbiol verdi. Özele gittim bu çok yüksek bunu kullanan dedi başka yazdı hepsi ayrı bir kafada. Benexol reçetesiz alınabilir mi

Benimde mthfr sıkıntılı olduğu için. Devletteki doktor folbiol verdi. Özele gittim bu çok yüksek bunu kullanan dedi başka yazdı hepsi ayrı bir kafada. Benexol reçetesiz alınabilir mi
Kesinlikle folbiol kullanın.zaten folik asit vücutta biriken birşey değil.evet ben bazen bitince reçetesiz alıyordum netten fiyatına bakıp öyle alabilirsiniz.

Kızlar benim de sonuçlara bakar mısınız ? 2 kimyasal gebelik geçirdim değer en fazla 32 lere çıktı Teşekkürler

Eklentiler

• 5FCCCAC4-18C3-44A1-A6CD-FBD92CDFE8DE.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 1F603329-45B7-474C-900F-A7AAB314469F.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 36
  • EBE45EF6-21E6-498B-976E-15BAE2FA7FA0.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 37C028DF-ED34-421F-9E80-9E2F0DE37C46.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 31
Ben kaç aydır folbiol kullanıyorum. Benexol kullandığımda ayağımda yara oluştu benexolu kestik. Benim mthfr homozigot 4000 oksapar coraspin 100mg kullanmıştım aşırı kanama yaptı. Kan sulandırıcı kullansamda kullanmasamda kalbi duruyor

Canım pıhtılaşma bende sadece bi faktör bile skntili hergun kullanyrm smn daha çok bence doz az gidio

Burda dikkatimi çeken birşey oldu kan sulandirici iğne kullanirken aynı anda coraspirin de kullandirilmamiş sanirim size.Yani hep birinden biri eksik olmuş.
Mesela benim iki homozigot,bir heterozigot bende hiç bir gebeligimde kalp atışı alamamıştım.İlk defa 4000 iğne+100 coraspirin 10.haftayi ilk defa gördüm.Hep 5+5,6 da kalıyordu.

Ozel hastanede ama baska doktorda aramiyo degilim cunku birinin bilemedigini biri bilebilir tek doktora bagli kalmaj istemiyorum
Burdaki özellerde perinatolog yok maalesef özel muayehamesi olanlar var onlar da çok aşırı yüksek fiyat istiyor. Devlette perinatolojiye kimleri sevk ediyor acaba?

Dedim ya deneme tahtasi olark mi gördüler beni bilmiyorum 2. Kaybimda sadece coraspin 100luk verdiler o da zorla yazdirdim yalvar yakar. 3. Kaybimdada sadece oksapar 4000lik yazdo doktor bide doz testi varmis onu bile yapmadi bide son gittiğim doktorda yardimci docentti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…