- 22 Ağustos 2019
- 204
- 83
- 98
- 28
- Konu Sahibi eceninannesiii1010
-
Bu arada siz bebeklerinize genetik test yaptırdınız mı
Bunun için ayrıca coraspin vermesi gerekiyor hatta tedbiren kortizon vermesi gerekiyor.Ayrıca mthrf de sıkıntı olduğu için folbiol ve benexol vermesi gerekiyor.Gerçekten bu doktorlar çok ilginç.Bu pıhtılaşma konusunda her bünyenin verdiği tepkilerde farklı.Hikayem cok degisik hep doktor kurbani oldum. 2019 6 kasimda 10+6 olmasi gerekirken 9+3 te kalbi durdu bebegimin bazen olabiliyo ama bidaha hamile kaldığında tedbir amacli kan sulandirici kullamalim dedi doktor tamam dedim şubatta hamile kaldim bu seferde bebegin gelisimi iyi gerek yok dedi cocuk1 hafta geriden geldigi icin zorla coraspin yazdırdım ama 1 hafta sonra 8. Haftada kalbi yine durdu doktor iyi degil galiba dedik doktor degistirdik oda teste filan suan gerek yok oyle yada boyle ben sana bu igneyi yazcam dedi. Hamile kaldm adetime 5 gun kala ogrendim hemen iğneye basladik oksapar 4000lik ama ne yeterli gelip gelmedigine dair test yapildi ne baska bisey yine durdu kalbi bu seferde perinatoloji doktoruna ve baska kadin doğumcuya gectim o yaptır testleri sonrada ne gerekiyosa yapariz dedi bakalm cikti sonuclar nolcak bakalm
Canimdan bezdim dicemki kisirim cocugum olmuyo o zman umit etmicem ama benim 3 bucuk yasinda bi kizim var o gebeligimde hic bi sıkıntı yasamadm vitamin harici ilac bile kullanmadm ama niye bunlar biyle oldu anlamadm nolacak bilmiyorumBunun için ayrıca coraspin vermesi gerekiyor hatta tedbiren kortizon vermesi gerekiyor.Ayrıca mthrf de sıkıntı olduğu için folbiol ve benexol vermesi gerekiyor.Gerçekten bu doktorlar çok ilginç.Bu pıhtılaşma konusunda her bünyenin verdiği tepkilerde farklı.
Perinatolojiye devlette mi gidiyorsunuz acabaHikayem cok degisik hep doktor kurbani oldum. 2019 6 kasimda 10+6 olmasi gerekirken 9+3 te kalbi durdu bebegimin bazen olabiliyo ama bidaha hamile kaldığında tedbir amacli kan sulandirici kullamalim dedi doktor tamam dedim şubatta hamile kaldim bu seferde bebegin gelisimi iyi gerek yok dedi cocuk1 hafta geriden geldigi icin zorla coraspin yazdırdım ama 1 hafta sonra 8. Haftada kalbi yine durdu doktor iyi degil galiba dedik doktor degistirdik oda teste filan suan gerek yok oyle yada boyle ben sana bu igneyi yazcam dedi. Hamile kaldm adetime 5 gun kala ogrendim hemen iğneye basladik oksapar 4000lik ama ne yeterli gelip gelmedigine dair test yapildi ne baska bisey yine durdu kalbi bu seferde perinatoloji doktoruna ve baska kadin doğumcuya gectim o yaptır testleri sonrada ne gerekiyosa yapariz dedi bakalm cikti sonuclar nolcak bakalm
Canimdan bezdim dicemki kisirim cocugum olmuyo o zman umit etmicem ama benim 3 bucuk yasinda bi kizim var o gebeligimde hic bi sıkıntı yasamadm vitamin harici ilac bile kullanmadm ama niye bunlar biyle oldu anlamadm nolacak bilmiyorum
Sizinle aynı durumdayım bende 1 tane sağlıklı oğlum var gerisi düşük ya da kalp durması
Benimde mthfr sıkıntılı olduğu için. Devletteki doktor folbiol verdi. Özele gittim bu çok yüksek bunu kullanan dedi başka yazdı hepsi ayrı bir kafada. Benexol reçetesiz alınabilir miBunun için ayrıca coraspin vermesi gerekiyor hatta tedbiren kortizon vermesi gerekiyor.Ayrıca mthrf de sıkıntı olduğu için folbiol ve benexol vermesi gerekiyor.Gerçekten bu doktorlar çok ilginç.Bu pıhtılaşma konusunda her bünyenin verdiği tepkilerde farklı.
Kesinlikle folbiol kullanın.zaten folik asit vücutta biriken birşey değil.evet ben bazen bitince reçetesiz alıyordum netten fiyatına bakıp öyle alabilirsiniz.Benimde mthfr sıkıntılı olduğu için. Devletteki doktor folbiol verdi. Özele gittim bu çok yüksek bunu kullanan dedi başka yazdı hepsi ayrı bir kafada. Benexol reçetesiz alınabilir mi
Çok teşekkür ederim gebelik öncesi bari kullanayımKesinlikle folbiol kullanın.zaten folik asit vücutta biriken birşey değil.evet ben bazen bitince reçetesiz alıyordum netten fiyatına bakıp öyle alabilirsiniz.
Benim baktığıma göre herşey normal çıkmış bişey göremedimKızlar benim de sonuçlara bakar mısınız ? 2 kimyasal gebelik geçirdim değer en fazla 32 lere çıktı Teşekkürler
Teşekkür ederim yine de kan sulandırıcı başlattı doktorBenim baktığıma göre herşey normal çıkmış bişey göremedim
Tedbir amaçlı olabilir inşallah sağlıklı geçer hamileliğinizTeşekkür ederim yine de kan sulandırıcı başlattı doktor
Çok teşekkür ederim daha gebelik yok ama olsun diye uğraşıyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsinTedbir amaçlı olabilir inşallah sağlıklı geçer hamileliğiniz
Ben kaç aydır folbiol kullanıyorum. Benexol kullandığımda ayağımda yara oluştu benexolu kestik. Benim mthfr homozigot 4000 oksapar coraspin 100mg kullanmıştım aşırı kanama yaptı. Kan sulandırıcı kullansamda kullanmasamda kalbi duruyorBunun için ayrıca coraspin vermesi gerekiyor hatta tedbiren kortizon vermesi gerekiyor.Ayrıca mthrf de sıkıntı olduğu için folbiol ve benexol vermesi gerekiyor.Gerçekten bu doktorlar çok ilginç.Bu pıhtılaşma konusunda her bünyenin verdiği tepkilerde farklı.
Canım pıhtılaşma bende sadece bi faktör bile skntili hergun kullanyrm smn daha çok bence doz az gidio161045108957950877031 genetik ve kan pihtilasma testi yaptirdim 3 bebek kaybim oldugu icin boyle cikmis sonuc. Test yaptirip sonucu boyle cikan var mi nasil bi yol izlediniz ben 4000lik oksapar kullandim son kaybimda yine de durdu kalbi yüksek mi kullanmam gerekiyo acaba
Ozel hastanede ama baska doktorda aramiyo degilim cunku birinin bilemedigini biri bilebilir tek doktora bagli kalmaj istemiyorumPerinatolojiye devlette mi gidiyorsunuz acaba
Burda dikkatimi çeken birşey oldu kan sulandirici iğne kullanirken aynı anda coraspirin de kullandirilmamiş sanirim size.Yani hep birinden biri eksik olmuş.Hikayem cok degisik hep doktor kurbani oldum. 2019 6 kasimda 10+6 olmasi gerekirken 9+3 te kalbi durdu bebegimin bazen olabiliyo ama bidaha hamile kaldığında tedbir amacli kan sulandirici kullamalim dedi doktor tamam dedim şubatta hamile kaldim bu seferde bebegin gelisimi iyi gerek yok dedi cocuk1 hafta geriden geldigi icin zorla coraspin yazdırdım ama 1 hafta sonra 8. Haftada kalbi yine durdu doktor iyi degil galiba dedik doktor degistirdik oda teste filan suan gerek yok oyle yada boyle ben sana bu igneyi yazcam dedi. Hamile kaldm adetime 5 gun kala ogrendim hemen iğneye basladik oksapar 4000lik ama ne yeterli gelip gelmedigine dair test yapildi ne baska bisey yine durdu kalbi bu seferde perinatoloji doktoruna ve baska kadin doğumcuya gectim o yaptır testleri sonrada ne gerekiyosa yapariz dedi bakalm cikti sonuclar nolcak bakalm
Burdaki özellerde perinatolog yok maalesef özel muayehamesi olanlar var onlar da çok aşırı yüksek fiyat istiyor. Devlette perinatolojiye kimleri sevk ediyor acaba?Ozel hastanede ama baska doktorda aramiyo degilim cunku birinin bilemedigini biri bilebilir tek doktora bagli kalmaj istemiyorum
Dedim ya deneme tahtasi olark mi gördüler beni bilmiyorum 2. Kaybimda sadece coraspin 100luk verdiler o da zorla yazdirdim yalvar yakar. 3. Kaybimdada sadece oksapar 4000lik yazdo doktor bide doz testi varmis onu bile yapmadi bide son gittiğim doktorda yardimci docenttiBurda dikkatimi çeken birşey oldu kan sulandirici iğne kullanirken aynı anda coraspirin de kullandirilmamiş sanirim size.Yani hep birinden biri eksik olmuş.
Mesela benim iki homozigot,bir heterozigot bende hiç bir gebeligimde kalp atışı alamamıştım.İlk defa 4000 iğne+100 coraspirin 10.haftayi ilk defa gördüm.Hep 5+5,6 da kalıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?