Kan pıhtılaşma sorunu

merveeeeeeeee717

Gülümse hayata :)
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
4.522
4.185
63
Kızlar merhabalar öncelikle
Bir boş gebelik kürtajla birlikte sonlandırıldı kimyasal gebelik birde geçirdim
Ve bugün beta 110 pozitif çıktı
Allah'a şükür rabbim tüm isteyenlere verir hayırlısı inşallah :emir_bebek::KK200:
gebe yimdoktorum hemen Clexane 4000 Lik igneye başladı corospin ve poragestan da verdi hafif lekelenme görüyorum

İğneyi kullanan oldu mu ben bugün kullandım ve kolum çok yandı :110:

Allah'a şükür rabbim tüm isteyenlere verir hayırlısı inşallah :emir_bebek::KK200:
gebe yimdoktorum hemen Clexane 4000 Lik igneye başladı corospin ve poragestan da verdi hafif lekelenme görüyorum

Hangi genleriniz de pıhtılaşma var acaba

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Arkadaşım da kendine dediginiz iğneyi vurdu hep. Sağlıkla doğum yaptı..

Koldan çok aciyoo :( ben göbekten yapıyorum

bende de ayni sorun var canim 2 hamileligimde de cleaxane kullandim cok şükür ikiside sağlıklı simdi tekrar gebeyim 6 haftalik yine yapiyorum.. evet çok aciyo yaniyo ve moraracak hatta ama kucagina alacagin günleri düşün o yetiyo insana

Koldan çok aciyoo :KK43: ben göbekten yapıyorum

Ayyy bana göbek deme dün doktora gittim şükür ki değerim 320 olmuş fakaaat göbeğime denemek istedim 2. İğne mi ve mosmor doktora gösterdim yani dedi morarma oluyor ama senin ki çok büyükmüş dedi olmadı haftaya genel cerrahiye gönderelim seni dedi :63:
Ben koldan devam :halay:

bende de ayni sorun var canim 2 hamileligimde de cleaxane kullandim cok şükür ikiside sağlıklı simdi tekrar gebeyim 6 haftalik yine yapiyorum.. evet çok aciyo yaniyo ve moraracak hatta ama kucagina alacagin günleri düşün o yetiyo insana

Ne güzel bir anlatım 2 gebelik üzerine 1 tane daha 280 iğne gözümde büyümüyor ama göbeğime vurduğum gün ben hazır mıyım diye düşünmedim değil ağladım canım çok yandı çünkü

Ayyy bana göbek deme dün doktora gittim şükür ki değerim 320 olmuş fakaaat göbeğime denemek istedim 2. İğne mi ve mosmor doktora gösterdim yani dedi morarma oluyor ama senin ki çok büyükmüş dedi olmadı haftaya genel cerrahiye gönderelim seni dedi :63:
Ben koldan devam :halay:

Ne güzel bir anlatım 2 gebelik üzerine 1 tane daha 280 iğne gözümde büyümüyor ama göbeğime vurduğum gün ben hazır mıyım diye düşünmedim değil ağladım canım çok yandı çünkü
kollarindan yap canım ben kollardan yapıyorum

Canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun ,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,bende enox 6000 iğne vurunuyorum ,bacağındanda vurabilirsin bide tam dik şekilde vurmaya çalış ozaman hem ağrısı az oluyo hemde morarmıyor

Merhaba canım, öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallahEn Büyük KK bende clexane 0,4 kullanıyorum 6. haftadan bu yana kendim yapıyorum video izledim netten ilk 5 aya kadar göbekten yaptım en az orası acıyor benim sonra kolumu denedim çok acıdı şimdi bacaklarımdan yapıyorum daha iyi kola göre ablam da kullandı hamileliğinde sağlıklı oğlu oldu 2. hamilelik hemen arkasına olunca onda kullanmadı bile şimdi 2 tane evladı var bizde kucağımıza alırız inşallah :anne:

Bu iğnelerden kullanıp ilişki ye giren varmı .yoksa ilişki düşüge sebep olurum

canım doktorun yasaklamadığı sürece ilişki düşüğe sebep olmaz eğer düşük riski taşıyorsan o zaman doktorun zaten sana yasaklı olan şeyleri söylemesi gerekir.
Doktor yasaklamadı ama ben korkuyorum .dört düşük olduğu için şimdi hsmileyiyşm iki oğlandan sonra rabbim kız nasip etti .bişey olur diye korkuyorum .eşimde istekli olunca şaşırdım

Back
X