Kan pıhtılaşma sorunu

Herkese iyi akşamlar. Benim de pıhtılaşma sorunum var. Gebelik testini neye göre yapıyorsunuz? Yani ben gebelik düşünüyorum ve pıhtılşama sorunu olduğu için kanama başladığında onu normal regl kanaması sanabilirim oysa düşük de yapmış olabilrim. Kafam çok karıştı. Her ay test mi yapıyorsuuz?

Ben her ay test yapıyordum adetim gelmeden başlıyordum kan vermeye testlere

Şuan hamileyim tam adet günümde öğrendim doktorum neden bu kdr geç kaldın dedi

Ben her ay test yapıyordum adetim gelmeden başlıyordum kan vermeye testlere

Şuan hamileyim tam adet günümde öğrendim doktorum neden bu kdr geç kaldın dedi
Öyle mi? Ben de bunu merak ediyordum. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için. reglime daha 11 gün var ama göğüslerimin acısından kollarımı kaldıramıyorum. Ben de regle birkaç gün kala test yapayım o zaman

Öyle mi? Ben de bunu merak ediyordum. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için. reglime daha 11 gün var ama göğüslerimin acısından kollarımı kaldıramıyorum. Ben de regle birkaç gün kala test yapayım o zaman

Bn 1 hafta kala başlıyordum fakat insanın psikolojimi gerçekten etkiliyor mesela 9. Gün için kadın doğumdan randevu al devletten durumunu anlat reglim geçti test yapabilirmiyiz doktorum erken teşhis istedi de hemen yapıyor zaten

Reglim geçti demene bile gerek yok ben direk durumu anlatıp çok yaptırdım öyle

Bn 1 hafta kala başlıyordum fakat insanın psikolojimi gerçekten etkiliyor mesela 9. Gün için kadın doğumdan randevu al devletten durumunu anlat reglim geçti test yapabilirmiyiz doktorum erken teşhis istedi de hemen yapıyor zaten

Reglim geçti demene bile gerek yok ben direk durumu anlatıp çok yaptırdım öyle
Yumurtlamanın dokuzuncu günü mü? İşin garibi bu ay yumurta çok erken çatladı. Neye göre hareket etsem bilemedim. normalde 14 veya 15.gün çatlar ama bu ay 10.gün yumurtlama oldu.

Back
X