Benim de bir düşük oldu doktorlar normal dedi yine de içim rahat etmedi genetiğe gittim ben de iki düşük dedim testi yaptım ama benim testte sorun çıkmadı normaldi o nedenle 2.gebelikte iğne başlamadan ilerledik ama test bazen yanıltıcı sonuç verebiliyormuş yani normal çıkmasa da normal gösterebiliyormuş ben de 2.yi de kaybettikten sonra 3 te iğneyle ilerledik. Yani demem o kiiii

bazen gerçekten önemsemiyorlar ki ben 2.kayıbı yaşadığımda dahi devletteki doktor kağıda bakmadan yüzüme fırlattı 3 kayıp mı yaşadın da bana gelip bunu gösteriyorsun bakmayacağım dedi özelde gittiğim her doktor önlem amaçlı iğne başlatırız dedi ben de en erken başlatacakla ilerledim ve çok şükür devam ediyor gebeliğim sorun pıhtılaşmaymış yani ben devlettekini dinleseydim benim bir kaybım daha olacaktı bunun hesabını verebilecekler mi acaba ? Ben o sorumluluğu alamam iğne veremem aykırı tarzında şeyler söyledi devlet doktorları. Neyse ki özeller de var diyorum elbette genelleme yapmıyorum devlette de belki veren önemseyenler vardır ama bana denk gelmediler malesef o nedenle ısrarla iğne başlamanı istedim çünkü bende temel faktörlerde sorun olmamasına rağmen normal görünmesine rağmen iğne kullanıyorsam sende de düşük şekilde var mutlaka kullanman gerekli ne olursa olsun ve pıhtılaşma sorunu gebelikte artık çok yaygıj