Kan pıhtılaşmam var iğne vermedi

kahvemkopuklu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
24
3
1
29
Kızlar selam kan pıhtılaşmam var 4 gebeliğim hepsi olumsuz 3de öğrendik iğne başlamıştık ama olumsuz oldu, şimdi hamileliğimi yeni öğrendim 6haftam ama doktorum kan sulandırıcı iğne vermedi sadece ilacını verdi 11haftadan sonra dedi kafam çok karıştı yaşayan?

Kızlar selam kan pıhtılaşmam var 4 gebeliğim hepsi olumsuz 3de öğrendik iğne başlamıştık ama olumsuz oldu, şimdi hamileliğimi yeni öğrendim 6haftam ama doktorum kan sulandırıcı iğne vermedi sadece ilacını verdi 11haftadan sonra dedi kafam çok karıştı yaşayan?
Hangi genlerde sorun var canım ? İgme baglamasi lazim benimde f5 leiden heterezigot pai homozigot cikti oksapar igne kullaniyorum en basindan beri

Hangi genlerde sorun var canım ? İgme baglamasi lazim benimde f5 leiden heterezigot pai homozigot cikti oksapar igne kullaniyorum en basindan beri
Merhaba benimde 4g/4g homozigot iki kaybım var nasıl gidiyor gebeliğiniz

Merhaba benimde 4g/4g homozigot iki kaybım var nasıl gidiyor gebeliğiniz
Gayet güzel gidiyor canim suana kadar bi sorun yasamadik 32. Haftamdayim ocsapar igne kullaniyorum ilk haftalarimda direk doktorum başlattı bebegimin herseyi haftasina uygun suanlik sadece karin cevresi iki hafta geridenmis ondan sıkı takip ediliyorum elimdeki igneler bitene kadar gece gündüz vuruyorum igneyi daha sonra 6000 lik ocsapar günde bir keze gececegim benim pıhtılaşmam biraz sorunlu galiba ama hic düsük veya kaybim olmadi cok şükür doktorumun erken teşhisi sayesinde sanirim 🤲

Hamileyken ben de kan sulandırıcı iğne kullanmıştım hergün. Kayıplarım olduğu için doktorum hiç bekletmeden başlatmıştı gebeliği öğrenince. Doğumdan birkaç hafta önce bırakmştım. Ama senin farklı olabilir. Doktoruna güven canım. Yada fikir olması için farklı bi doktora görünebilirsin.

Şimdi ne durumdasınız bende siz gibiyim😔

Back
X