Kan pıhtılaşması hamilelik

ozlmm1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2025
1
0
1
33
Arkadaşlar merhaba yaşayan varmı görüp yazabilir mi bende kan pıhtılaşması var 2 tane düşüğüm oldu şuan 3. Ye hamileyim 1,5 aydır kan sulandırıcı hap kullanıyorum bir dahaki hamileliğinde kalp atışı duyuncada iğneye başlayacağız dediler bir çok doktor böyle söyledi ve şuan 6+4 hamileyim dün kalp atışı duymaya diye gittik duyamadık haftaya gel dedi hastaneden çıkınca başka bir hastaneye daha gittik emin olmak için oradaki doktor da muayene edince kan pıhtılaşması olduğumu da söylediğim de sen hamileliğini öğrenir öğrenmez direk iğneye başlaman gerekiyordu geç bile kalmışsın dedi iğne yazdı direk başladık haftaya oda çağırdı kalp atışı 7. Haftada duyulur dedi kan pıhtılaşması yaşayan varmı sizler kaçıncı haftada iğneye başladınız kalp atışı ne zaman duydunuz geç mi kaldım acaba ben çok korkuyorum yazar mısınız lütfen

Hamile kaldığımda hemen Oksopar ve kan sulandirici hap kullandım.sabahta hap ictim aksamda Oksopar iğne vurdum 12saat arayla olmasi gerekiyor .
içinize ferah tut hap iciyormusun.kalp atışı 9hafta kadar duyulur verdimi size hemen igneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…