- 28 Haziran 2016
- 9
- 0
- 6
- 32
- Konu Sahibi ol de allahim
Mrb arkadaşlar bnde kan pihtilasmasi sorunu var suan 1aylik hamileyim bu konuda bilgisi olamlar bana yardim edebilir mi neler yaptiniz nelere dikkat ettiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewt canim kullanmaya basladim bnde o ilaclari 2 hafta sonra tekrar gdicm ins bi sorun olmaz seninde mi kan pihtilasmasi sorunun varCanim doktoruna sor muhakkak ama hergün coraspirin yada kan sulandiran igneler var duruma gore doktorun ayarlar ama cok dikkat et bu cok onemli bir konu.. Rabbim saglikli bebegini kucagina aldirsin insallah
Peki hamileligin nasil gecti cnm bana biraz yardimci olur musunEvet malesef canim
Canim ben tupbebekle ikizlerime hamile kaldim ancak 4bucuk aylikken ikizlerden biri erken dogmak istedi hastanede yattim bir ay ama malesef yasamadilar.. bu sure zarfinda gobekten claxen diye bir igne vuruyordum hergun kendime kansulandirici doktorum vermisti. Doktorumun dedigine gore pihtilasma sorunu yasayan annelerin bebekkeri beslenemdikleri icin dusuyorlarmis. Pihtilasma sorunu yasadigumi Ankara gazi hastanesinde yaptrdigim tahlilde ogrendimPeki hamileligin nasil gecti cnm bana biraz yardimci olur musun
Rabbim saglikla kucagina aldirsin canim benim.. suanda cocugum yok .. cok istiyorum pko var bende hayirlisi insallah tezzamanda bebislerimize kavusuruzPeki suan cocugun var mi cnm bnmde 2tane dusugum oldu bu 3gebeligim artik hayirlisi oksaparigne verdi bnde onu kullaniyorum bide homozigot oldugum icin biraz daha dikkat etmen gerkiymus artk hayirlisi
Hayirlisiyla ins canm allah tez zamanda sanada nasip eder insRabbim saglikla kucagina aldirsin canim benim.. suanda cocugum yok .. cok istiyorum pko var bende hayirlisi insallah tezzamanda bebislerimize kavusuruz
İnşallah canım.Hayirlisiyla ins canm allah tez zamanda sanada nasip eder ins
Mrb arkadaşlar bnde kan pihtilasmasi sorunu var suan 1aylik hamileyim bu konuda bilgisi olamlar bana yardim edebilir mi neler yaptiniz nelere dikkat ettiniz
Malesef yine olmadi cnm bnm kurtaj olmak zorunda kaldim kalp atislari duyulmadi gelismede yoktuCanım hiç moralini bozma bende de vardı gebeliğim boyunca iğne kullandım.33+2 de doğum yaptım çok şükür bebeğim 11 aylık oldu bir problem yok. Allahım sana da hayırlı
Doğum nasip etsin
Cok üzüldüm canim Allah yardimcin olsun.. baska bir problem olabilor mi acaba arastirdilar mi birde nerde oturuyorsun izmir de isen kendi doktorumu tavsiye edicemMalesef yine olmadi cnm bnm kurtaj olmak zorunda kaldim kalp atislari duyulmadi gelismede yoktu
Canim ben izmirdeyim. Sen hangi doktora gidiyorsunCok üzüldüm canim Allah yardimcin olsun.. baska bir problem olabilor mi acaba arastirdilar mi birde nerde oturuyorsun izmir de isen kendi doktorumu tavsiye edicem
Canim ben dogum yaptim oğlum Allahin izni ilenyasina gircek. Karataş hastanesi Aysel zabit benim doktorum dunya iyisi bir melek adeta siddetle tavsiye ederim pisman olmucaksin emin ol..Canim ben izmirdeyim. Sen hangi doktora gidiyorsun
Hayirli olsun canim. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.Canim ben dogum yaptim oğlum Allahin izni ilenyasina gircek. Karataş hastanesi Aysel zabit benim doktorum dunya iyisi bir melek adeta siddetle tavsiye ederim pisman olmucaksin emin ol..
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnşallah tez zaman da sana nasip eder aysel hanıma mutlakgit derim tek başına gitmek istemezsn ben eşlik edebilirim sana bende 2.5 sene uğraştım bebek için o yüzden elimden geldiğince herkese yardımcı olmak istiyorumHayirli olsun canim. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.
Maalesef ilk bebegimde kurtaj olmak zorinda kaldim. Karatasta osman beye gidiuordum o gundrn sonra adim atmadim o hastaneyeceaaretimi toplayabilirsem aysel hanima gidiyim bakalim. Tabii once hamile kalmam lazim insallah
Amin canim insallahAmin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnşallah tez zaman da sana nasip eder aysel hanıma mutlakgit derim tek başına gitmek istemezsn ben eşlik edebilirim sana bende 2.5 sene uğraştım bebek için o yüzden elimden geldiğince herkese yardımcı olmak istiyorum