arkadaşlar kan pıhtılaşmam var ama günüm yaklaştıkça doğumu özelde mı üniversite hastanesinde mı yapsam kararsız kaldım.acaba siz nerede oldunuz? bi riski var mı? ani bişey olur dıye üniversite hastanesini de düşünmüyor değilim ama ilgi alaka özelde ki gibi olmaz siz nerede yaptınız yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar kan pıhtılaşmam var ama günüm yaklaştıkça doğumu özelde mı üniversite hastanesinde mı yapsam kararsız kaldım.acaba siz nerede oldunuz? Bi riski var mı? Ani bişey olur dıye üniversite hastanesini de düşünmüyor değilim ama ilgi alaka özelde ki gibi olmaz siz nerede yaptınız yardımcı olur musunuz?
acıbadem yani özelde yaptım canım doğumuma doktorumdan hariç 2 dr.daha girmişti pıht.için hemetolog ve genel cerrah dı sanırım doğuma giren diğer doktorlar müdahale gerekebilir diye önlem amaçlı bulunmuşlardı ama şüür gerek kalmadı epudiral sezryn oldum hemde 3 hafta erkendi doğuma vardı daha:))...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
acıbadem yani özelde yaptım canım doğumuma doktorumdan hariç 2 dr.daha girmişti pıht.için hemetolog ve genel cerrah dı sanırım doğuma giren diğer doktorlar müdahale gerekebilir diye önlem amaçlı bulunmuşlardı ama şüür gerek kalmadı epudiral sezryn oldum hemde 3 hafta erkendi doğuma vardı daha:))...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Benim tercihim özel hastane doktoruma güveniyorum zaten herhangibir komplikasyon olustugunda hemen müdahale edilir allah korusun tabi sen icini ferah tut ben 25. Haftadayim Clexane igne vuruyorum hergun doktorum 37. Haftaya kadar devam dedi 37. Haftada alicak bebisi büyük ihtimal bu arada bende international hospitala gidiyorum cokta memnunum allah sanada bebisinide kuvvet versin saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin canim.
Benim tercihim özel hastane doktoruma güveniyorum zaten herhangibir komplikasyon olustugunda hemen müdahale edilir allah korusun tabi sen icini ferah tut ben 25. Haftadayim Clexane igne vuruyorum hergun doktorum 37. Haftaya kadar devam dedi 37. Haftada alicak bebisi büyük ihtimal bu arada bende international hospitala gidiyorum cokta memnunum allah sanada bebisinide kuvvet versin saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin canim.
31 haftalık hamileyim kan pıhtılaşması var konakta kazım gündogduda doğum yapıcam nasipse ayrıca daha önceden devlet hastanesinde anlamadlar sorunumu ve düşüğüm var izmit Kocaeli de oturuyorum siz nerde oturuyosunuz kaç haftalıksınız ben hergün ve haftalık olarak da iğne oluyorum mbo sorunumdan siz de mi aynı