• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması olup hamile kalmak isteyenler ?

ressamasel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2018
1.529
829
53
35
Merhaba arkadaşlar !!!!
Bende kan pıhtılaşması çıktı size sorum olacak doktorum bana ecopirin içmemi önerdi başka doktor da içme bebek tutunamaz felan dedi hangisine inanacağım şaşırdım .kan pıhtılaşması olan ve hamilelik isteyen arkadaşları buraya bekliyorum konuşmak için .

Hangi genlerde sorun var ? Ben hamileyken öğrendim kan pıhtılaşmam olduğunu ve iğne kullanıyorum
Canım ben geçen yıl hamile kaldım . Sekiz aylıktı bebeğim bilmiyordum durumu. 31 haftalık bebeğimi preeklemsi ile kaybettim . Aslında her şeyi son kontrolü dahil çok iyidi . Aradan on gün geçti ve bebeğim karnımda öldü . 31 haftalıktı . Daha sonra genetik test yaptım ve kan pıhtılaşması çıktı. Heterozigot benim . Aradan 7 ay geçti bebek istiyorum rabbimden . Ancak bir doktor ecopirin yani aspirin başla diğeri başlama dedi . Hamile kalmadan içsem mi bilemedim.

Merhaba arkadaşlar !!!!
Bende kan pıhtılaşması çıktı size sorum olacak doktorum bana ecopirin içmemi önerdi başka doktor da içme bebek tutunamaz felan dedi hangisine inanacağım şaşırdım .kan pıhtılaşması olan ve hamilelik isteyen arkadaşları buraya bekliyorum konuşmak için .
Tahlil sonuçlarını göster bakalım bende de kan pıhtılaşması vardı 3 düşük yaşadım şimdi hem coraspirin hemde iğne kullanıyorum

Hangi genlerde sorun var ? Ben hamileyken öğrendim kan pıhtılaşmam olduğunu ve iğne kullanıyorum
Biri diyor aspirin içersen bebek kolay olur pıhtı olarak kalmaz bebek canlanır biri de diyor tutunamaz içersen ikilemde kaldım yani hamile olmadan başlamak mı gerek bilemedim

Eklentiler

• 0B0B596B-77D0-4CA9-8085-05DE420464BB.webp
    0B0B596B-77D0-4CA9-8085-05DE420464BB.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 379
Biri diyor aspirin içersen bebek kolay olur pıhtı olarak kalmaz bebek canlanır biri de diyor tutunamaz içersen ikilemde kaldım yani hamile olmadan başlamak mı gerek bilemedim
Ben hamileliğimi öğrendiğim zamab başladım ilaçlara öncesinde sadece folik asit kullandım. Ama beklenen gebelik durumu olduğu için çok erken fark ettim ben hamileliğimi ve hrmen rapor çıkardı doktorum iğne için.

Benim de aynı gende heterozigot çıktı tahlil sonuçlarında. 2.düşükten sonra o zaman gittiğim doktor herhangi bir sıkıntı olmadığını rahat olmamı herhangi bir ilaca gerek olmadiginı söyledi bende guvendim Başka doktor a gitmedim sonra tekrar hamile kaldım ve o da düştü. Bunun üstüne baya ünlü bi doktorla görüştüm bana aspirin ve iğne kullanmam gerektiğini söyledi. Ondan sonra hamileliğimi öğrendiğim anda ilaçlara başladım ki farkettiğim zaman beta 13tu o kadar erken başladım yani

Benim de aynı gende heterozigot çıktı tahlil sonuçlarında. 2.düşükten sonra o zaman gittiğim doktor herhangi bir sıkıntı olmadığını rahat olmamı herhangi bir ilaca gerek olmadiginı söyledi bende guvendim Başka doktor a gitmedim sonra tekrar hamile kaldım ve o da düştü. Bunun üstüne baya ünlü bi doktorla görüştüm bana aspirin ve iğne kullanmam gerektiğini söyledi. Ondan sonra hamileliğimi öğrendiğim anda ilaçlara başladım ki farkettiğim zaman beta 13tu o kadar erken başladım yani
Canın yani ikimizinde aynı değil mi hamile kalmadan aspirin kullanmadın mı yani bu durum gebe kalmaya engel değil mi bende kararsızım bilemedim

Canın yani ikimizinde aynı değil mi hamile kalmadan aspirin kullanmadın mı yani bu durum gebe kalmaya engel değil mi bende kararsızım bilemedim
Hayır kesinlikle hamile kalmaya engel bi durum değil bence asıl önemli olan hamileliği olabildiğince erken farketmen ne kadar erken fark edersen o kadar iyi.

Düşük olmadı canım bebeğim 31 haftalıktı öldü karnımda
Anladım canım dediğim gibi hamile kalmak için engel bi durum yok bunda ben hiç ilaç kullanmadan 4 kez hamile kalabildim öyle düşün. Bebeğin için çok üzüldüm gerçekten çok zor bi durum. Merak Etme daha önce hamile kalmışsın yine kalırsın. Çok kafaya takma hamile kalma kısmını düşündükçe psikolojik olarak zor oluyor. Oluruna bırakmaya çalış biraz.

Anladım canım dediğim gibi hamile kalmak için engel bi durum yok bunda ben hiç ilaç kullanmadan 4 kez hamile kalabildim öyle düşün. Bebeğin için çok üzüldüm gerçekten çok zor bi durum. Merak Etme daha önce hamile kalmışsın yine kalırsın. Çok kafaya takma hamile kalma kısmını düşündükçe psikolojik olarak zor oluyor. Oluruna bırakmaya çalış biraz.
İnşallah canım bende hamile kalırsam iğneye başlayacağım doktor öyle dedi . Hayırlısı ile olur bebeğim inşallah sende sağlıkla kucağına al inşAllah peki kaç haftalık senin

Back
X