kan pıhtılasması sonucu düşük yasayanlar :(

PAI-SERPİNE1 4G&5G HOMOZİGOT
MTHFR A1298C HETERİZİGOT
kızlar sonuçlarım böyle pıhtılaşma var...
yarın kısmetse kendi dr.umada göstericem.

PAI-SERPİNE1 4G&5G HOMOZİGOT
MTHFR A1298C HETERİZİGOT
kızlar sonuçlarım böyle pıhtılaşma var...
yarın kısmetse kendi dr.umada göstericem.

Allah yardımcımız olsun neymıs bu pıhtılaşma yaa...

Allah yardımcımız olsun neymıs bu pıhtılaşma yaa...

aynen allah yardımcımız olsun kızlar... bu pıhtılaşma denilen şey yaş ilerledkçe daha çok kendini gösteriyormuş... ben dr.a sordum bu durum sonradan mı oluşur diye benim bi oğlum var 5 yasında allah bağışlasın o zaman sorun olmadı dedim dr. aslında hep vardı ama yaşın genç diye kurtarmışsın dedi...

Cnm gittinmi kendi doktoruna

merhaba kızlar bende de var pıhtılama problemı..mthfr c 677 heterozıgot..8 haftalık düşükten sonra öğrendim böyle olduğunu..
4 yaşında bir kızım var onda pıhtılaşmadan haberım yoktu.

merhaba kızlar bende de var pıhtılama problemı..mthfr c 677 heterozıgot..8 haftalık düşükten sonra öğrendim böyle olduğunu..
4 yaşında bir kızım var onda pıhtılaşmadan haberım yoktu.

Cnm bende de aynı sorun var mthfr677 heterozigot ama bana bi doktor pıhtılaşma var bi doktorda hayır sendeki pıhtılaşma değil pıhtılaşma var diyebilmek için mthfr1298 onunda heterozigot olması gerekiyor sende normal çıkmış pıhtı yok diyor.kafamı karıştırdılar bende şimdi bi kaç doktora daha göstereceğim

bır doktora bağlı kalmayın kızlar derım...

Cnm gittinmi kendi doktoruna

evet cnm gittim oda pıhtılaşmayı doğruladı fakat gebelikten önce bide kalp damar cerrahisine gitmemi söyledi. ileride başka hastalıklara yol açma ihtimali varmış.

evet cnm gittim oda pıhtılaşmayı doğruladı fakat gebelikten önce bide kalp damar cerrahisine gitmemi söyledi. ileride başka hastalıklara yol açma ihtimali varmış.

evet eğer pıhtılaşma yoğunsa damar tıkanıklığı yapabilir Allah Korusun.. Kontrolleri aksatma.. Ne dedi dr.Canım ne önerdi...

evet eğer pıhtılaşma yoğunsa damar tıkanıklığı yapabilir Allah Korusun.. Kontrolleri aksatma.. Ne dedi dr.Canım ne önerdi...

pıhtılaşma yüzünden ileride karaciğerde ve dalakta sorun olabilirmiş bu hamilelikte de ortaya çıkabılirmiş. şimdilik bebe aspirine başladım. en kısa zamanda kalp damar cerrahisine randevu alıcam...

ben de doktorum soylemedı ama cayımı fılan lımonlu ıcıyorum artık lımonda kan cıvıltıyo....
bıde bacaklarım ve ellerım cok sısıyor netten araştırdım da kan pıhtılaşması olanlarda oluyormuş..
doktora gıdıyım dıyırum ama hangı bolume gıdebılrıımkı bende??

cnm pıhtılaşmadan şüpeleniyosan kalp damar cerrahisinede gidebilirsin benim kadın doğum dr.um oraya yönlendirdi.

kızlarr rahim filmimi çektirdim çok şükür bi sorun yokmuş.eşimde sperm testi verdi..
sperm sayısı 1cc de 17 milyon.
5cc de 85 milyonmuş.
reaksiyon 8..
normal yapılı %50...
hareketli %30..
yavaş hareketli %10..
ve Hareketsiz %60...
önerilerinizi bekliyorum..

Hadi geçmiş olsun cnm temiz çıktığına sevindim umarım zorlanmamışsındır film esnasında.bu sperm sonucundan tam anlamıyorum ama eşiminkini hatırlamaya çalışıyorum onun sperm sayısı daha yüksek ileri Hareketi'de %75 di doktor sorun yok demişti ama diğer sonuçlarını hatırlamıyorum üstünden zaman geçti

çok teşekkür ederim canım çok şükür fazla zorlanmadım ilacı verirken biraz ağrı yaptı o kadar...fazla korkulacak bişey yokmuş yani.. :) doktorla telefonda konuştuk biraz hareketlilik az dedi fazlada açıklama yapmadı ama birazda iltihap göründüğü için ürolojiye yönlendirdi.bakalım o ne diyecek..sizin hareketliler iyiymiş :)

cok sukur sende sorun cıkmamıs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…