Kan pihtilasmasi sonucunda dusuk yapanlar

Ayse0659

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
87
43
3
30
Mrb arkadslar ben 1 .7 aylık evliyim 3 defa hamile kaldım 3u de düşükle sonuçlandı artk takatim kalmadı inanın anlatılacak çok şey var ama burda kelimeler yetmiyo bana yardım edin lütfen çok canım sıkkın ne yapmalıyım inanın hoc birşey bilmiorum artk şuan bunları yazarken bile ağlıyorum...

Canım acını az çok anlıyorum Rabbim berk eliyle sanada hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşallah genetik testte verdin mi kan pıhtılaşması var ise eğer doktorun gebelik oluşumlarında kan sulandırıcı vs vermiyor mu nasıl bi süreç işliyor

Evet 2. Düşünden sona kan sulandırıcı verdi folbiol kullandım 1 ay sona 3. 'ye hamile kaldım sona doktor progestan ve iğne verdi kan sulandiriciya da devam dedi ama 2 aylık olmuştu gene düşük yapıorum kanama başladı

Genetik test yapılmadı mı yani 3 düşükten sonra demek ki kan pıhtılaşması değil problem şuan öyle görünüyor ağladığım kadarıyla benimde 1 düşüğüm var şuan gebeyim 2 aylık bende korkuyorum sürekli rüyalarımda görüyorum düşük yaptığımı bence bi genetik test yaptırın

Yaptırdım genetik test 2 düşünden sona heterozigot homozigot adlı isimler de sıkıntı var doktorda kan pıhtılaşması dedi bunlara sona o ilaç tedavilerine başladım hamile kaldım ama gene düşük oluyo

Vardır bunlarda da bir hayır kuzum ne diyeyim ki sorun kan pıhtılaşması ve hala aynı şey yaşanıyorsa Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşallah dualarım seninle

Eksik olma teskkur ederim ama inanın gercekden zor bi durum artk hamile kalsam bile sevinemiorim her an korku ile düşük olacak mi gene şöyle.boyle ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…