kan pıhtılaşmasi şüphesi! !!

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
1erken doğum birde 7+4gunluken kalbi durdugu için kürtaj. ..
Tekrar hamileyim 4 haftalık ben kan pıhtılaşmasi olabilir mi diyorum çünkü ailede halam da vardı. Konya ya tıp fakültesine bir prf. Gideceğim ama 3 dusukten önce yapmiyorlarmis bu testi 2 düşük yaptım desem test istermiki yoksa kadindogum dan randevu almadan genetik bölümünden mi alsam veya prof. Beni yönlendirirmi siz nasıl yaptirdiniz bu testi hamileyken yaparlar mi kaç gün de çıkıyor sonuçlar?

Ben 2 düşüğüm var dedim.Bir şey sormadılar tek de desem yapacaklardı demek ki

Kadindogum a mi gitiniz yoksa ggenetikbol. Mi

Hamile kaldıktan sonra yaparlar mı hiç bilgim yok. keşke hamile kalmadan önce yaptırsaydınız. bende 2. düğümü 15 gün önce yaptım hemen araştırma hastanesine gidip tahlillerimi verdim 2 aya kadar çıkacakmış sonuçlar. kadın doğuma gitmenixe gerek yok direk genetik bölümüne gidiyorsunuz

Sonuçları bir aya anca çıkıyor keşke önceden yaptırsaydınız. İki ile de yaparlar bence

Tekrar hamileyim 4 haftalık ben kan pıhtılaşmasi olabilir mi diyorum çünkü ailede halam da vardı. Konya ya tıp fakültesine bir prf. Gideceğim ama 3 dusukten önce yapmiyorlarmis bu testi 2 düşük yaptım desem test istermiki yoksa kadindogum dan randevu almadan genetik bölümünden mi alsam veya prof. Beni yönlendirirmi siz nasıl yaptirdiniz bu testi hamileyken yaparlar mi kaç gün de çıkıyor sonuçlar?
Konuyla alakası yok ama nerde kürtaj oldunuz konyada

Biraz gec olucak ama bende genetik test yaptırdım. Tüp bebek doktorum istemişti. Direk genetik bölümüne randevu aldım. Benim sadece 1 dış gebeliğim var ama yaptılar. Sonuç 2 ay sonra çıktı ve kan pıhtılaşması varmış bence her bayanın yaptırması gereken bir test özellikle hamilelik düşünenler için bence gerekli birsey. Dilerim sizde birşey çıkmamıştır sonuçlarınız temizdir.🙏

Canım vakit kaybetmeden git benimde bu sebepten 8 düşüğüm var o yüzden hemen git ve annemde bende düşük yapıyoruz de 3 düşüğüm var de ve araştırmada yaptır testini 1 ayı geçebiliyor

Biraz gec olucak ama bende genetik test yaptırdım. Tüp bebek doktorum istemişti. Direk genetik bölümüne randevu aldım. Benim sadece 1 dış gebeliğim var ama yaptılar. Sonuç 2 ay sonra çıktı ve kan pıhtılaşması varmış bence her bayanın yaptırması gereken bir test özellikle hamilelik düşünenler için bence gerekli birsey. Dilerim sizde birşey çıkmamıştır sonuçlarınız temizdir.🙏
Merhaba gecmıs olsun. Kan pıhtılasması dedıgın iz bu trombofili panelinde yer alan testler mı mtfhr 1298c 667 falan onlar mı? Eger onlarsa ben hemotolji bölümünde yaptırdm genetik bölümünde ayrı mı oloyor yoksa aynı testler mi diye merak ettm

Merhaba gecmıs olsun. Kan pıhtılasması dedıgın iz bu trombofili panelinde yer alan testler mı mtfhr 1298c 667 falan onlar mı? Eger onlarsa ben hemotolji bölümünde yaptırdm genetik bölümünde ayrı mı oloyor yoksa aynı testler mi diye merak ettm
IMAG1299_1.webp test sonucum bu şekilde doktor kan pıhtılaşması oldugunu söyledi

Birde bana genetik bölümüne randevu alıp yaptırmamı söyledi doktorum

Bu test yaklaşık 1 buçuk ayda çıkıyor, şuan yapıyorsanız da geç olur.

Benimde sadece 4. Sıradaki heterezigot cıktı bana ıgne önermedi maalesef ikinci bebegimi de kaybettim bende bir dahakine ıgne ısteyecm🙏
Doktor iğne ve ilaç verdi ama düşük olmasın diye mi hiç bilmiyorum tüp bebek yaptırdım transfer sonrası kullanmam için verdi kan sulandırıcı olarak coraspirin verdi birde

Back
X