Kan pıhtılaşması testi sonucunun değerlendirilmesi

mihrimah0123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
108
1
46
Adana
öncelikle özelden mesaj atamadığım için burdan yazdım. canım benim hiç rahatsız eder misin? benim kendi sonucumda MTHFR1298A>C : Homozigot normal yazıyordu. doktor sorun yok demişti ama heterozigot ne demek bilmiyorum. ayrıca pıhtılaşma olsa bile sorun yapma iğne ile hallediyorsun. kendine iyi bak.

selamlar kan pıhtılaşması bende de çıktı.homozigot ve heterozigot diye iki değer varmş ve homozigot çıkarsa konu daha ciddi oluyormuş ve hemen iğneye başlanması gerekiyormuş.bende heterozigot çıtkı doktor riski göze alma iğneye başlayalım dedi hemen o gün başladm bebeğim için herşeyi yaparım yeterki sağlıkla kucağıma alayım.ama bu iğne çözümmüş yani düzenli kullanıldığı takdirde sorun olmazmış Allah'ın izniyle

cnm benım cok saol... bende bugun suphiye gıttım gercekten ıyı bı doktor bana dedıkı ben senın cuneyt evrukeye gıtmenı onerıyorum cunku senın gebelıgını o takıp etmıs o daha ıyı yol gosterır sana dedı pıhtılasman cok yogun degıl cuneyt bey daha kapsamlı bı arstırma yapar fılan dedı off bende oo adama hıc gıtmek ıstemıyordum neyse kan pıhtılasması cok yuksek degılse bebek ölümü olmuyormu yanı baska bı sebepmı aramak lazım offf cüneytte tatıldeymıs benım degerlerımde kan pıhtılasması olanlarda iğne kullanıyor bu forumda okumustum demekkı bebek ölümünün sebebi olabilir dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…