genetik test sonucu ile.ilgili bilgisi olan

Haticekahrim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
13
5
1
32
Merhaba 3 ay önce bebeğimin kalbi durdu neden oldu diye kendime.gen testleri yaptirdim.cunku kardeşim.de 2 bebeğini düşürmüştü ve sonunda kan pıhtılaşma rahatsızlığı olduğu ortaya çıktı 3.hamileliginde iğne ile bebeği doğdu benim sonuclarim. Bu şekilde fv leiden heterozigot kardeşim de aynı test homozigot çıkmıştı heterozigot daha ağır mi demek anlamadım kan pıhtılaşması iğne olarak oksapar kullanmistim ona ragmen düştü farklı bir doz iğne yani daha yüksek doz gebeliği normal devam ettirir mi doktorla görüşücem.ama gene bilgisi olan tecrübesi olan varsa bana söylerse çok mutlu olurum

Eklentiler

• 1000034781.webp
    1000034781.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba 3 ay önce bebeğimin kalbi durdu neden oldu diye kendime.gen testleri yaptirdim.cunku kardeşim.de 2 bebeğini düşürmüştü ve sonunda kan pıhtılaşma rahatsızlığı olduğu ortaya çıktı 3.hamileliginde iğne ile bebeği doğdu benim sonuclarim. Bu şekilde fv leiden heterozigot kardeşim de aynı test homozigot çıkmıştı heterozigot daha ağır mi demek anlamadım kan pıhtılaşması iğne olarak oksapar kullanmistim ona ragmen düştü farklı bir doz iğne yani daha yüksek doz gebeliği normal devam ettirir mi doktorla görüşücem.ama gene bilgisi olan tecrübesi olan varsa bana söylerse çok mutlu oluru
Merhaba benim de ilk gebeliğimde bebeğin kalbi durduktan sonra genetik test yaptırdık ve sonuç olarak bende de kan pıhtılaşması çıktı, ikinci hamile kalışımda oksapar başladık öğrenir öğrenmez fakat bir sürü oksapar ve fitile ilaca rağmen yine kaybettim. Şuan tüp bebek deniyorum, bazen ne yaparsanız yapın olmuyor sakın sebep arayıp şüphelerde kaybolmayın. ayrıca gittiğim çoğu doktor da kan pıhtılaşmasının ciddi derecede düşüğe sebep olmayacağını, bu durumu hastaların biraz dramatize ettiğini söylediler. O yüzden pıhtılaşmayı çok dert etmeyin derim. İnşallah güzel haberler alırsınız en kısa zamanda 🌸

Merhaba benim de ilk gebeliğimde bebeğin kalbi durduktan sonra genetik test yaptırdık ve sonuç olarak bende de kan pıhtılaşması çıktı, ikinci hamile kalışımda oksapar başladık öğrenir öğrenmez fakat bir sürü oksapar ve fitile ilaca rağmen yine kaybettim. Şuan tüp bebek deniyorum, bazen ne yaparsanız yapın olmuyor sakın sebep arayıp şüphelerde kaybolmayın. ayrıca gittiğim çoğu doktor da kan pıhtılaşmasının ciddi derecede düşüğe sebep olmayacağını, bu durumu hastaların biraz dramatize ettiğini söylediler. O yüzden pıhtılaşmayı çok dert etmeyin derim. İnşallah güzel haberler alırsınız en kısa zamanda 🌸
Kardeşim 2 kere hamile kaldı 2 Side 3.ayda düstü gsnetik test ile kan pıhtılaşması çıktı iğne kullandı ve hamile.kaldi bence dramatize edilcek bisey yok onu diyen doktor hastasjni onemsemiyordur bende oksapar kullandım koraspin de kullandim ama düştü sonra gen testinde kann pıhtılaşması çıktı belki dozu yeterli değildir diye düşünüyorum inşallah en kısa süre de bizde güzel haber alırız 🙏🙏

Back
X