Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşması testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
289
103
Herkese merhaba. Benim iki ablamdada kan pıhtılaşması var iğne kullandılar gebelik boyunca. Bir tanesinin 3 tane düşüğü oldu öğrenene kadar. Bende gebelik planlamadan önce testi yaptırmak istiyorum. Tıbbi genetik bölümüne sıra aldım. Bu test için kan normal şekilde mi alınıyor birde sonuç kaç güne çıkıyor acaba. Ablalarım 10 yıl önce yaşadılar bu durumu belki süreç değişmiştir diye düşünüyorum

Herkese merhaba. Benim iki ablamdada kan pıhtılaşması var iğne kullandılar gebelik boyunca. Bir tanesinin 3 tane düşüğü oldu öğrenene kadar. Bende gebelik planlamadan önce testi yaptırmak istiyorum. Tıbbi genetik bölümüne sıra aldım. Bu test için kan normal şekilde mi alınıyor birde sonuç kaç güne çıkıyor acaba. Ablalarım 10 yıl önce yaşadılar bu durumu belki süreç değişmiştir diye düşünüyorum
Kan veriyorsunuz.15gune çıkıyor devlette

Benim bildiğim devlet hastanelerinde tıbbi genetik 3 düşükten sonra tahlil yapıyor. Ben İstanbul 'dayım kriteri sağladığım için sorun olmadı. Kan pıhtılaşması Zeynep Kamil de 25 günde çıktı genetik testim 5 ayın sonunda çıktı.

Ablalarrın test sonucu varsa onlarla birlikte git. Durumunu belirt. Güzelce anlattıktan sonra doktor bakar. Kan alıyorlar 3 4 tüp sonuçlar 1 ayı buluyor ortalama.

Normal şekilde kan alıyorlar..iki haftaya çıkmıştı benim sonuç.. düşük olmayınca yaparlar mı bilmiyorum ama durumu izah edersen anlayış gösterirler belki

Benim bi kaybım olmasına rağmen yaptı dr ama hiç düşük olmadan da yapılır bu bi haktır bence , ablalarinizi söylersiniz yaptırmak önlem almak istiyorum dersiniz. İki tüp kan alınır ama sizden 1 tüp alınır 2. Tüp kan karı kocadan alınan genetik testtir . Yaklaşık 15 güne çıkar

Back
X