Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kan pihtilasmasi varmis genetik test ne yapmaliyim yardim
Pıhtılaşmasıniz varsa illa yüksek riskli olmasına gerek yok dusuge sebeb oluyorsa gebe kaldiginizi ogrendiginizde ilaca başlatılıyor ama öncesinde bir perinatolog ile görüşün o sizi yönlendirir tedavi konusunda
Pıhtılaşmasıniz varsa illa yüksek riskli olmasına gerek yok gebe kaldiginizi ogrendiginizde ilaca başlatılıyor ama öncesinde bir perinatolog ile görüşün o sizi yönlendirir tedavi konusunda
Pıhtılaşmasıniz varsa illa yüksek riskli olmasına gerek yok gebe kaldiginizi ogrendiginizde ilaca başlatılıyor ama öncesinde bir perinatolog ile görüşün o sizi yönlendirir tedavi konusunda
Rica ederim benimde pıhtılaşmadan kaynaklı gebelik kayiplarim var sizin en azindan başında fark edilmiş k.dogm dr lari bu konuda yardımcı olamıyorlar maalesef onun için mutlaka bir perinatolog ile görüşün
Rica ederim benimde pıhtılaşmadan kaynaklı gebelik kayiplarim var sizin en azindan başında fark edilmiş k.dogm dr lari bu konuda yardımcı olamıyorlar maalesef onun için mutlaka bir perinatolog ile görüşün
Ya ben kednim gittim tıbbi genetige test istedim yaptı sağolsun kadın doğuma kalsa normal diyip gönderdi hep zaten 2 kimyasal gebelik sonrası muayene gittigimde bugün aldım sonucu iste kadın doğuma randevu aldim bi gideyim ne diyecek perinataloga yönlerdirirse tekrar randevu alim devlete gidiyorum acaba özele gitsemmi
Ya ben kednim gittim tıbbi genetige test istedim yaptı sağolsun kadın doğuma kalsa normal diyip gönderdi hep zaten 2 kimyasal gebelik sonrası muayene gittigimde bugün aldım sonucu iste kadın doğuma randevu aldim bi gideyim ne diyecek perinataloga yönlerdirirse tekrar randevu alim devlete gidiyorum acaba özele gitsemmi
K.dogum yinlendirmiyor onlara gore sagliksiz gebelik normal karşılıyorlar yinede git perinatolog da araştırma hastanelerinde var özele gitme durumun varsa özele git derim benim 8 , 10, 14 haftalık gebelik kayiplarim da bile k.dogm dr sağlıksız gebelik deyip gonderdiler ben tüp bebek merkezine gittigimde pıhtılaşma testi istedi dr 3 gende yüksek riskli çıktı onun için riske atmayın derim