Kan pıhtılaşması ve Clexane

Meteorid

Believe in yourself
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2.482
2.375
53
merhaba arkadaşlar, bir düşüğüm var ve ikincisi de gelişimi geriden gidiyor. Bu gün beş haftalık göründü ama 6 haftalık civarı olmalıydı. Bu gün iğne kullanmaya başladım. Protestan ve folik asit de kullanıyorum. Doktorum bi gariplik var am haftaya kesinleşir dedi, sonradan gelişen bebekler var ümidini yitirme dedi. Tecrübesi olan arkadaslardan destek ve bilgi bekliyorum. Yardımcı olur musunuz? Acaba iğne konusunda gec kalmış olabilir miyim?

Doktorun ne kadar umutsuz konusmus. 2 kere gebelik yasadim 2 hafta geriden geliyordu benim dusukle sonuclandi ama bu sekilde olup doguran insanlar var. Ayrica test yaptirdin mi yoksa doktor kafasina goremi yazdi igneyi

Benim doktorumun en sevdiğim huyu eğer gerçekten endişelenecek bişey varsa söylüyor mesela böyle 1 hafta sonra belli olacak bişey için anneyi tedirgin kaygılı endişeli bırakmıyor.. böyle doktorlara çok kızıyorum.. o an seni hazırladığını düşünüyor olabilir ama bizim bu dönemde psikolojimiz hormonlarımız yüzünden gerçekten manyak derecede değişiyor şimdi sen bunu aklına takıcaksın rüyalarına bile giricek belki ama lütfen bunu yapma canım olurmu sadece şunu düşün herşey Allahtan o ne derse o oluyor gönlünü ferah tut bol bol dua et

Doktorum umut verici konuştu aslında, test yapmadan verdi ve gecen düşüğümü de ayni doktorum takip etmişti. Yanlız bayram dolayısı ile ben gec gittim doktora. Runkli

Teşekkür ederim canim benim. Aslında doktorum benim sabırlı davranmamdan böyle konuşuyor çünkü biliyor hep hayırlısı dediğimi ama içimde bebisim var tabi ki yine de merak ediyorum ne olacak diye, herşey Rabbimden ama çabası da bizden.

Yok mu kullanan? Konuları okudum ama aktüel bilgi almak beni daha da rahatlatıyor. İnsallah gec kalmamisimdir iğne konusunda.

Ben de sulandirici kullaniyorum canim.benimde 4 gun geriden geliyordu suan gunuyle ayni.ama igneyle bi alakasi yoktu benimkinin .zaten kullaniyordum.kendini uzme insallah atak yapicaktir bebegin dikkatl7 beslen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…