- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
- Konu Sahibi new smiles
-
kaçlık kullanıyorsun canım ? ben 0.4 lük kullanıyorum birde coraspirin. ben şuan açıkta gibi hissediyorum kendimi dr. umu sevmiştim ama gitti. şimdi yeni bir dr. zaten kaldı 3 buçuk ay, inşallah beni kandırmaya çalışmaz yoksa yine dr. arayışına giricem son ay. peki aşırı kanama falan bahsetmedi mi ?Ben de iğne kullanyrm ve idrar torbası sarkması da var ve doktrm normal şansın var dedi
böyle düşünene dr. çok çok az. hangi ildesin canım ? normal olacaksa nezaman bırakılacakki ? her an bebek gelebilir sonuçta. 1 hafta önceden bırakmak bebekte risk oluşturur. bende şimdiden taktım valla bunu. normal olsa çok sevinirim ama hayırlısıiğne kullanıyorum dr danıştım normal dğuma engel deyıl dedi? benım merak ettiğim iğneyı kaçıncı haftada bırakmamız gerektıgı bunu dr sormayı unutuyotum
özele mı gidiyorsun? ben devlete gidiyorum ankaradayım özeldekı drlar zaten bır cogu sezeryana yonlndirmek için bahane arıyor.böyle düşünene dr. çok çok az. hangi ildesin canım ? normal olacaksa nezaman bırakılacakki ? her an bebek gelebilir sonuçta. 1 hafta önceden bırakmak bebekte risk oluşturur. bende şimdiden taktım valla bunu. normal olsa çok sevinirim ama hayırlısı
ben özele gidiyorum evet. ama dr. um ayrıldı şuan dr. arayışındayım. yine özel düşünüyorum. benim 2 homozigot var. 35. haftada bırakmak çok riskli ama sonuçta ya 40. haftada olursa bebek. 1 ay iğne kullanmamak büyük risk. benim 2 kaybım var. tam bebeğime kavuştum derken Allah korusun. iyi bir dr. bulmama gerek. hayır şunu anlamıyorum yani dr. ların bazısı normal doğum olur diyor bazısı kesinlikle olmaz diyor. kime güvenicezözele mı gidiyorsun? ben devlete gidiyorum ankaradayım özeldekı drlar zaten bır cogu sezeryana yonlndirmek için bahane arıyor.
bır dr 35 haftada bırak demişti ama yıne danışcam bu konuda her dr aynı fıkırde olmuyor. senın hangi genlerde mutasyon var?
benım mthfr genlerının ıkısı heterızıgot
başın sağ olsun canım kaçıncı haftada kaybettin bebeklerini? devlette normal doguma engel yoksa iğneyı hiç problem etmeden normal dogutturuyolar.ben özele gidiyorum evet. ama dr. um ayrıldı şuan dr. arayışındayım. yine özel düşünüyorum. benim 2 homozigot var. 35. haftada bırakmak çok riskli ama sonuçta ya 40. haftada olursa bebek. 1 ay iğne kullanmamak büyük risk. benim 2 kaybım var. tam bebeğime kavuştum derken Allah korusun. iyi bir dr. bulmama gerek. hayır şunu anlamıyorum yani dr. ların bazısı normal doğum olur diyor bazısı kesinlikle olmaz diyor. kime güvenicez
6. ve 7. haftalarda canım. sağ ol. yazıyorum topiklere bu konuyu sezeryan mı hangisi diye hey allahım sinir oluyorum şimdiden düşünme diyorlar. keşke sadece pıhtılaşması olanlar yorum yapsa. keyfimden takmıyorum herhalde sonuçta herkesin bebeişi kıymetli ama bizimki ekstardan kıymetli. normal olacaksa erken iğne bırakmak riskli. sezeryanda kaç gün önceden bırakıcaz. dr. um gitti yeni dr. bulucam vs. bi sürü şey var. ben her gün vuruyoum ve coraspirin alıyorumbaşın sağ olsun canım kaçıncı haftada kaybettin bebeklerini? devlette normal doguma engel yoksa iğneyı hiç problem etmeden normal dogutturuyolar.
benım önlem amaçlı verdiler cogu dr da nıye kullandın hiç gerek yoktu ama başlamışsın artık bırakma dediler ben gün aşırı vuruyorum iğneyi
aynen işte canım bende hep bunları düşünüyorum. ben ankaradayım inan iğne konusunda bile dr. lar çelişiyor. gitmediğim dr. kalmadı. biri kullan diyor öteki kullanma. biri sezeryan diyor öteki normal doğum. birde 2 kaybım var 2 homozigot neye göre kullanmıcam. sinirlendim gerçekten ya. birde insanlara soruyorum şimdiden düşünme diyip duruyorlar. iyiydde son ay açıkta mı kalayım. bilip bilmeden yorum yapıyorlar. hakımızda hayırlısıTekirdağ Çerkezköy deyim ve 3 4 dr gidiyorum özel ve devlete gidiyorum daha önce bikaç doktr kafamı karıştırır diye sadece özeldeki doktoruma gittim onun yüzünden 3 çocuk düşürdüm bu yüzden allaha bin şükür baştan beri istanbulda dahil olmak 4-5 doktora gittim ve allahın izniyle bu gune geldik kızımla sezeryanla doğan bebekler daha çabuk hastalanıyorlar bu normali çok istiyorum inşallah öyle olur da kafam çok karışık özeldeki dr ikiniz içinde riskli diyor o yüzden sezeryan yapcam diyo ve bunu diyen doktorda kan pıhtılaşması ile sezeryanla doğurmuş ve hiç iğne bırakmayaxaksın diyo hatta doğum sonrası 10 gün daha kullanacakmışım devletteki doktor burda çok isteniyor ve çok meşhur oda normal olursan sancın başlar başlamaz bırakcaksın diyo sezeryan olursan ameliyattan 48 saat önce bırakcaksın dedi ne yapacağımı şaşırdım canım ya azkaldı allah inşallah bugünün hatırına hepimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder amin
cnım istersen bıde bulundugun ilde devlet astanesine gidip danış6. ve 7. haftalarda canım. sağ ol. yazıyorum topiklere bu konuyu sezeryan mı hangisi diye hey allahım sinir oluyorum şimdiden düşünme diyorlar. keşke sadece pıhtılaşması olanlar yorum yapsa. keyfimden takmıyorum herhalde sonuçta herkesin bebeişi kıymetli ama bizimki ekstardan kıymetli. normal olacaksa erken iğne bırakmak riskli. sezeryanda kaç gün önceden bırakıcaz. dr. um gitti yeni dr. bulucam vs. bi sürü şey var. ben her gün vuruyoum ve coraspirin alıyorum
O yorum yapanlar herhalde s...... Gibi doğuruyorlar doktorlara gıcık olmaya başladım hamileliğimden beri hepsi ayrı ve kesin bide ben ikinci çocuğuma hamileyken özel doktoruma annem bu kız kan pıhtılaşması yüzünden düşük yapıyo olabilirmi dedi çünkü annemde yaşadı ama anneminki önceki doğumu yüzünden narkoz dondurmuş ve benimki heterozigot ikiside doktor anneme ben doktorum bırakda ben daha iyi bilim dedi o zaman hamile kalmazdı dedi
ben ankaradayım kızlar ama gerçekten dr. bulmak zor. hep farklı konuşuyorlar: sanki tıp dili çeşit çeşit. devlet hastanesine 1-2 defa gittim ve aşırı alakasız gördüm. tıklım tıklım ve hiç açıklayıcı değiller. odaya 3 hanım giridik. sırayla acele acele. doğumda ben ebelerden çok tırsıyorum. aslında sağlık çalışanı fobim var. devlette malesef insana düzgün davranmıyorlar. Allah kimseyi muhtac etmesin.cnım istersen bıde bulundugun ilde devlet astanesine gidip danış
ben de ankaradayım bır de yenımahalle devlet hastanesını dene ayşegül korkmaza git gecen gun dogum hanesınde nst ye bagladılar ordakı hemşreler dogumu bekleyen annelere çok kıbarlardı canım şunu soyle yapmak daha ıyı olur dıye konustular çok tatlı dilliydi hemşireleriben ankaradayım kızlar ama gerçekten dr. bulmak zor. hep farklı konuşuyorlar: sanki tıp dili çeşit çeşit. devlet hastanesine 1-2 defa gittim ve aşırı alakasız gördüm. tıklım tıklım ve hiç açıklayıcı değiller. odaya 3 hanım giridik. sırayla acele acele. doğumda ben ebelerden çok tırsıyorum. aslında sağlık çalışanı fobim var. devlette malesef insana düzgün davranmıyorlar. Allah kimseyi muhtac etmesin.
bi düşünürüm canım sağ ol bilgi için. kibar sağlıkçı bulmak zorben de ankaradayım bır de yenımahalle devlet hastanesını dene ayşegül korkmaza git gecen gun dogum hanesınde nst ye bagladılar ordakı hemşreler dogumu bekleyen annelere çok kıbarlardı canım şunu soyle yapmak daha ıyı olur dıye konustular çok tatlı dilliydi hemşireleri
Mrba canim naptin acaba bende ayni kaygilari tasiyorm dogum yapmadin henuz sanirimben ankaradayım kızlar ama gerçekten dr. bulmak zor. hep farklı konuşuyorlar: sanki tıp dili çeşit çeşit. devlet hastanesine 1-2 defa gittim ve aşırı alakasız gördüm. tıklım tıklım ve hiç açıklayıcı değiller. odaya 3 hanım giridik. sırayla acele acele. doğumda ben ebelerden çok tırsıyorum. aslında sağlık çalışanı fobim var. devlette malesef insana düzgün davranmıyorlar. Allah kimseyi muhtac etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?