Kan pihtilasmasi yardim

Meryemdss

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
486
214
23
37
Kiz lar merhaba 28 yasindayim malesef 2 dusuk yasadim yapilan teslerde mthrt heterezigot tespit edildi 6ay aradan sonra gebeyim suan Gecen hafta keseyi gordu doktor 5haftalikti bebegide goruscez inaalah dedi bu hafta icin nasipse kizlar benim sorum kan pihtilasmasi ignesi oluyomus banada baslariz dedi bebegin kalp atisi basladiginda gec MI kalinmis olunur tereddutte kaldim yani Ben aylardir coraspiriin kulalaniyorum Doctor devam et dedi ama u duramda olaniniz oldumu Yada bilgi sahibi olan varmi

Gec kalmadın ben de 6-7 haftalarda başladım 3. Ayda bıraktım sadece asprine devam ettim ama ben tedvir amaçlı başlamıştım iğneye faydası da oldu. Ama gec kalmadın canim doktor yazınca başla hemen.

Ben gebeliği öğrenir öğrenmez başladım. MHFTR A1298C gen heterezigot. 0.4 Clexane iğne vuruyorum kendime.

Gec kalmadın ben de 6-7 haftalarda başladım 3. Ayda bıraktım sadece asprine devam ettim ama ben tedvir amaçlı başlamıştım iğneye faydası da oldu. Ama gec kalmadın canim doktor yazınca başla hemen.
Tama canim yarin muayne m var insalah bebegin kalp atisi baslamistir gec kalmaatan korkuyorum iki doktorda ole dedi kalp atisi basladiginda bakalim yarin belli olcak biraz daha hersey

ilk gebeliğimde clexan 0.4 vuruldum.şu an ikinciye hamileyim.doktorlar mthfr geninde bozukluğa artık clexan yazmıyoruz diyorlar. 2 ayrı dr a göründüm yazdıramadım.ne yapmalıyım?ya sorun çıkarsa?ücretli almak da çok yüksek bmebla tutacak hamilelik boyunca.siz nereye yazdırdınız?

canım ben normal devletın kadın dogumuna gıdıyorum tabı oncekı gebelıgım unuversıte hastanesınde sonlanmıstı ordakı nasıstan doktorları begenmedıgım ıcın devlette ıyı bı doktora muayne oluyorum bn soyledım bnde mthrt c677 heterozıgot var dedım oda bana enox sulandırıcısını yazdı 4-5 gundur kulanıyorum

Geçmiş olsun. Bende a1298c homozigot ve faktör v var .. iki gebelik kaybım oldu. pihtilasma değerlerim sizden daha riskli .doktorum kalp atışı duyulunca iğneye baslayabilecegimi söylemişti. öncesi coraspin alıyordum zaten. hiç bir sorun yaşamadım.

canım su an gebelıgın devam edıyomu yoksa dogurdunmu

canım su an gebelıgın devam edıyomu yoksa dogurdunmu

Gebelik takvimim doğrudur. son haftalardayim. çok şükür bugünleride gördüm. 4. Ve 5. Ayimda iki gebelik kaybım var benimde. Bebekler büyük olduğu için öyle zor doğum yaptım ki anlatamam. 11 gün hastanede yattım ödüm kopuyor halen elim sürekli bebeğimde. Ben kalp atışı sesi için dopler aldım internetten. Içimi rahattı ilk aylarda. Artık hareketlerini gözlemliyorum. cerrahpasa da hocaya muayene oluyorum bu gebelikte. tüm tahlilleri kendisi yaptı , doğumu da kendisi yapacak kısmetse. iğne dogumdan önceki gece kesilecek coraspin bir hafta öncesi kesilecekmis. Tabi herkesin tedavi şekli değerlerine göre farklı oluyor. Allah tamamina erdirsin inşallah gebeligimizi.. sağlıkla alalım bebeğimizi kucağımıza.

Son düzenleme:
ınsalah canım kayıpların ıcınde cok uzuldum ınankı bnımde ıkıncı gebelıgım 4 aylıktı bnde cok zor gunler yasadım senı cok ama cok ıyı anlıyorum coraspırın kullandım 5 ay tabı folık asıtte bakalım gecen hafta kalp atısı baslamıs dedı doktor ıgneye basladım hergun kendım yapıyorum gobekten ınsalh faydasını goruruz canım alırız yavrulrımız kucagımıza saglıklı bı sekılde cok dua edıyorum hepımız ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…