Kan pihtilasmasi

Ne bileyim canm ya biri aspirin kullan hamilelikte hergun igne dedi.oburu hic gerek yok normal bir gebelik yasayabilirsin dedi.iki uc cvp ne dusunecegimi bilemedim
Canım senin hesap bende bugün ayrıntılı ultrason için başka bir doktora gittim, gelirken tüm tahlilleri yanımda getirmemi istedi, sonra tam ultrasona başlayacak karnımda birkaç iğne izi gördü, sen iğne mi kullanıyorsun dedi bende evet deyince neden dedi bende kan pihtilasmasi sorunum var dedim, tahlillerime tekrar bakıp bu kadar tahlil ile o kanıya varılmaz dedi, bende dedim isterseniz yine test falan yapalım deyince o testler gebelikten önce yapılır şimdi zaten değerlerin değişmiştir dedi :( yani anlayacağın benim de kafam karıştı...

Ya iste bu doktorlar cok kafa karıştırıyorlar aklimiz karışıyor biri dis gebelik dedi biri kimyasal dis gebelikse en az 3 5 ay kimyasalsa huc korunmama gerek yok dis gebelikse tekrarlayabilur kimyasalsa tekrar etsede sorun degil ama neyim dogum kontrol hapi verdi doktor kist icin baska doktorda adetliyken kist herkeste olur kullanma ilac dedi yani hee kafadan bir ses kim dogru söylüyor kime inanayim orasi mechul

Canim insallah temiz sonuclar alırsın kromozom testini birlikte vermiştim Ankaradamiydin sen

Yok izmirdeyim ben Canımm Aminn cümlemizin inşallah bakalım 3 hafta falan kaldı. Beklemeyi düşünüyorum biraz ben hemen gebelik düşünmüyorum yaşadıklarım ağır geldi Rabbim hayırlı Zaman'da versin inş da 4 yaşında bi oğlum var biraz onu ihmal ettim bu süreçte ona odaklanmayı düşünüyorum. :anne:

Canım senin hesap bende bugün ayrıntılı ultrason için başka bir doktora gittim, gelirken tüm tahlilleri yanımda getirmemi istedi, sonra tam ultrasona başlayacak karnımda birkaç iğne izi gördü, sen iğne mi kullanıyorsun dedi bende evet deyince neden dedi bende kan pihtilasmasi sorunum var dedim, tahlillerime tekrar bakıp bu kadar tahlil ile o kanıya varılmaz dedi, bende dedim isterseniz yine test falan yapalım deyince o testler gebelikten önce yapılır şimdi zaten değerlerin değişmiştir dedi :KK43: yani anlayacağın benim de kafam karıştı...
Valla canm ben en son tum testlerimi hemotolojiye goturdum.dr prof.du.bana igne ve aspirinin hamilelik sirasinda anneye ve bebege herhangi bir zarari olmaz.sadece kanaman olursa onu artirir dedi.senin iki kimyasalin bir kurtajin olmus doguma kadar kullan.bebege kan gecisi kolaylasir senin icin tavsiye ederim dedi.bende soylenenleri mantikli buldum.her dr bisey soyluyo.cok dr degistirmekte kafa karistiroyo.seen yine ayni drunla devam et canm

Canım senin hesap bende bugün ayrıntılı ultrason için başka bir doktora gittim, gelirken tüm tahlilleri yanımda getirmemi istedi, sonra tam ultrasona başlayacak karnımda birkaç iğne izi gördü, sen iğne mi kullanıyorsun dedi bende evet deyince neden dedi bende kan pihtilasmasi sorunum var dedim, tahlillerime tekrar bakıp bu kadar tahlil ile o kanıya varılmaz dedi, bende dedim isterseniz yine test falan yapalım deyince o testler gebelikten önce yapılır şimdi zaten değerlerin değişmiştir dedi :KK43: yani anlayacağın benim de kafam karıştı...
Kan pihtilasmasi genetik bisey ne demek hamilelikte degismistir...daha neler duycaz acaba

Faktör 5 homozigotum,9 yaşında bir kızım var 27 yaşında sezeryan ile doğurdum ne coraspin ne iğne kullandım 1gece hastanede kalıp taburcu oldum.şimdi 36 yaşındayım ikizlere hamileyim bu testi istedi dr yaptırdım ve faktör 5 çıktı.şimdi iğne+coraspin kullanıyorum.yazılanları okudum da rabbim yardım etsin benim durumum vahim o zaman ya :((((

Back
X