Kan pıhtılaşması yeni hamilelik

Laedriii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
184
176
18
Arkadaşlar ben aralık ayında kan pıntılaşması olduğu için 34 haftalık bebeğimi kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim çok şükür. Kanında pıhtılaşma olan anneler neler yapıyorsunuz?? Ben şuan her akşam yatmadan coraspin içiyorum ve iyi bir kan sulandırıcı olduğu için her gün yarım limonu suya sıkıp içiyorum...

Mrb cnm çok geçmiş olsun öncelikle rabbim Yen'i bebişini kucagına almayı nasip etsin inşanlah. Bn iki düşük yaşadım herhangi bir test yapılmadı ama bn pıhtılaşmadan şüpheleniyorum. Kan sulandırıcı aspirin kullanıyorum sence yeterli mi ve bunu Doğuma kadar kullanmalımıyım demi :)

Mrb cnm çok geçmiş olsun öncelikle rabbim Yen'i bebişini kucagına almayı nasip etsin inşanlah. Bn iki düşük yaşadım herhangi bir test yapılmadı ama bn pıhtılaşmadan şüpheleniyorum. Kan sulandırıcı aspirin kullanıyorum sence yeterli mi ve bunu Doğuma kadar kullanmalımıyım demi :)

Canım doktoruna danışarak aldın değil mi? Benimki doktor tavsiyesi olduğu için kullanıyorum yoksa ilaca karşıyım.. Doğal kan sulandırıcı olarak limonu önerebilirim sana..

Canım doktoruna danışarak aldın değil mi? Benimki doktor tavsiyesi olduğu için kullanıyorum yoksa ilaca karşıyım.. Doğal kan sulandırıcı olarak limonu önerebilirim sana..
Evt cnm özele gittim özeldeki doktorum verdi bana devlet hiçbirşey yapmadı maalesef limon suyunu bilmiyordum ama başlıycam o zamn iyi geliyorsa

Canim benim de var 7 haftalikken dusuk oldu sonra kan pihtilasmasi cikti igne kullaniyorum ben her gun
Benim yavrum o zor zamanlarını atlattı tutundu annesine ama son anda olmadı işte :( banada iğne verdi doktor hamile kalınca kullan dedi şimdi kan tahliline göre hamileyim ama doktora gitmedim. Gidince başla derse başlıcam

Allah bunu sana bagislasin canim.. ama bak pozitifse direk git anin da baslatiyorlar ve saati saatine vurulman gerek bilgin olsun

Arkadaşlar ben aralık ayında kan pıntılaşması olduğu için 34 haftalık bebeğimi kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim çok şükür. Kanında pıhtılaşma olan anneler neler yapıyorsunuz?? Ben şuan her akşam yatmadan coraspin içiyorum ve iyi bir kan sulandırıcı olduğu için her gün yarım limonu suya sıkıp içiyorum...
Çok geçmiş olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben birini ecopirin 2 sini de igne+ecopirin kullandığım halde düşürdüm 3 tane düşük yaptım yani rabbim kucağına almayi nasip etsin insallah sağlıklı sıhhatli cnm

Benim yavrum o zor zamanlarını atlattı tutundu annesine ama son anda olmadı işte :KK43: banada iğne verdi doktor hamile kalınca kullan dedi şimdi kan tahliline göre hamileyim ama doktora gitmedim. Gidince başla derse başlıcam
Erkenden git doktoruna iğneye başla bence erteleme

merhabalar bayanlar ;
Ocak ayında 2.bebeğimi 40+3 te bir anda kaybettim. dogum sonrası yapılan genetik testlerde faktör 5 adı verılen kanda pıhtılaşma rahatsızlıgımı ogrendım. Yaklaşık 4 ay oldu ve tekrardan hamıle kalmak ıstıyorum. suanda coraspın kullanıyorum. doktorum gebelik planlaması ile direk başlaam gerektıgını soyledı. Bu rahatsızlıga sahıp olanların zor hamıle kaldıgını soyluyorlar. Doktorum moralimi bozmamak adına benı cok fazla motive ediyor ancak hastalık sahıbı sız arkadaslarımdan da bılgı almak ıstedım. cevap verırsenız cok sevınırım.

Back
X