Kan pıhtılaşması

Minnos Hnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
377
169
53
Hanımlar benim ilk gebeliğim 16 haftalıkken düşükle sonuclandi 😔 kendi ısrarımla testler yapıldı ve şu an kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim (çünkü babamda vardı ve bu bı genetik hastalık). Bu durumu yaşayanlar gebelik öncesi bişi yapılmalı mı gebe olanlar sağlıkla dünyaya getirdi mi çok endişeliyim acaba bı daha gebe kalabilecek miyim sağlıkla kucağıma alabilecek miyim Rabbim sana sığındım 😭

Hanımlar benim ilk gebeliğim 16 haftalıkken düşükle sonuclandi 😔 kendi ısrarımla testler yapıldı ve şu an kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim (çünkü babamda vardı ve bu bı genetik hastalık). Bu durumu yaşayanlar gebelik öncesi bişi yapılmalı mı gebe olanlar sağlıkla dünyaya getirdi mi çok endişeliyim acaba bı daha gebe kalabilecek miyim sağlıkla kucağıma alabilecek miyim Rabbim sana sığındım 😭
Hamile kaldiginda corasprin ve kan sulandirici igne baslayacaktir doktorun

Siz bu konuda tecrübelisiniz galiba öncesinde yapmam gereken bişi var mı acaba?
Evet bnde kullanıyorum. Yapılması gereken gebe kaldığın gbi doktora gitmek pihtilasma testinide gotur gerekli tedaviyi uygulayacaktır ama iyi bir doktor bul ozellikle boyle dusuklerde sikintili durumlarda tecrübesi olanlari tercih et. Tüp bebek doktorlari bu konularda daha tecrubelidir.

İyi bir perinatolog bak bence. Ayrıca baban da varmış aslında doktor tahmin edemedi mi baştan ya da siz mi söylemediniz?

Hamile kalınca direk iğne ve hap kullanırsın doğuma kadar.

Evet bnde kullanıyorum. Yapılması gereken gebe kaldığın gbi doktora gitmek pihtilasma testinide gotur gerekli tedaviyi uygulayacaktır ama iyi bir doktor bul ozellikle boyle dusuklerde sikintili durumlarda tecrübesi olanlari tercih et. Tüp bebek doktorlari bu konularda daha tecrubelidir.
Teşekkürler sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Kızlar reglime 3 gün var test yapsam mı belirti vs yok ama artık hedefim gebelik varsa erken öğrenmek

Anlıyorum ben de öyleydim🙁 Doktorum sayesinde bilinçlendim sağolsun. İnşallah tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alırsınız🌸
Benimde 2 düşük ve birde 10 haftalık kalbi durdu bebeğimin pıhtılaşma İçin 0.4 iğne kullandım ama maalesef kaybettim bebeğimi yine 😞 acaba iğnenin dozu mu az geldi ne yapmam lazım bilmiyorum

Benimde 2 düşük ve birde 10 haftalık kalbi durdu bebeğimin pıhtılaşma İçin 0.4 iğne kullandım ama maalesef kaybettim bebeğimi yine 😞 acaba iğnenin dozu mu az geldi ne yapmam lazım bilmiyorum
Olabilir😕 çok geçmiş olsun. Bu gibi durumlarda en iyisi düzgün bir perinatolog bulup ona gitmek. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tez vakitte🙏🏻

Kan pıhtılasmasiyla ilgili iyi bir kadin dogum doktoru taniyormusunuz istanbulda bende 2 kere dusuk yaptim sonucu kannpihtilasmasi lupus cikti 1.4 degerimde
iyi bir kadin dogum doktoru ariyorum istanbul avrula yakasinda

Kan pıhtılasmasiyla ilgili iyi bir kadin dogum doktoru taniyormusunuz istanbulda bende 2 kere dusuk yaptim sonucu kannpihtilasmasi lupus cikti 1.4 degerimde
Merhablar bende pıhtılaşma konusunda uzman bir doktor arıyorum bulabildiysen paylaşır mısın

Merhablar bende pıhtılaşma konusunda uzman bir doktor arıyorum bulabildiysen paylaşır mısın
Daha yeni yazdim insallah arkadaslar yardımcı olabilir ben medipolde huriye parlak gümüs ona gdiyorum iyi ama baska bindoktora dahabgorunmek istyorum

Daha yeni yazdim insallah arkadaslar yardımcı olabilir ben medipolde huriye parlak gümüs ona gdiyorum iyi ama baska bindoktora dahabgorunmek istyorum
Sizin sorununuz ne tam olarak, bende kan pıhtılaşması var homozigot hastasıyım hamile kaldığım gün düşük yaptığımı da öğrendim. 3 kez tüp bebek yaptırdım ümidimi kesmiştim açıkcası. Kendiliğimden 6,5 sene sonra hamile kalınca bir ışık yandı dedim şimdi de iyi bir doktor arıyorum. Vicdanlı işini hakkıyla yapan

Sizin sorununuz ne tam olarak, bende kan pıhtılaşması var homozigot hastasıyım hamile kaldığım gün düşük yaptığımı da öğrendim. 3 kez tüp bebek yaptırdım ümidimi kesmiştim açıkcası. Kendiliğimden 6,5 sene sonra hamile kalınca bir ışık yandı dedim şimdi de iyi bir doktor arıyorum. Vicdanlı işini hakkıyla yapan
Bende 3 kere kimyasal gebelik yasadim kendileiginden dustu rahim filmi kan pihtilasma hastaliklari genetik tetsler cekildi kan pıhtılasma hastaligi olarak lupus denildi degerim 1.4 dusuk bindeger dedi doktor hamile kalinca coraspirin iceceksin dedi baska bi doktor hamilelikten once ic hamile kalinca igne vurulsun kafam karisti dolasiyla bir kadin dogum doktoru ariyorum alaminda iyi birisini

Eğer özel bi doktor arıyorsanız tavsiye edebileceğim bi doktor var bende de kan pıhtılaşması var doktorumdan memnunum isterseniz yönlendirebilirim bakırköy de

Kızlar size iyi bi doktor önerebilirim kendimde gidiyoum ve memnunum bakırköyde ismet yıldırım dilek pastanesi üst katında muayenehanesi var araştırın internetten bence bi görünün derim bende de kan pıhtılaşması var memnunum doktorumdan

Cok gecmis olsun. Allah tekrar hamile kalip saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim birinci dogumdan sonra kan pihtisi oldugumu fark etdiler ve igneler ilaclar ilr tedavi oldum. Iyi bir hemotoloji doktorum vardi. Kanim normale donunce ilaclari biraktim. Shu an oglum 2.5 yashinda ve biz ikinciyi dusundugumuz icin tekrar tup bebek doktoruna gitdim( pcos oldugum icin sadece yumurtlama takibi icin gitmistim daha onceki gebeligimdede, o zmn Kan pihtilasmasi yoktu, ilk gebelikte hicbisey kullanmadim) ve bana simdiden bebe aspirin kullanmaya basla dedi. Ve eski hemotoloji doktorumdaki raporlarimi inceleyip 2 hafta sonra bana geri donus yapacak. Simdilik hamile degilim ve gunluk 81mg aspirin kullaniyorum sadece.

Back
X