Kan pıhtılaşması

Kızlar size iyi bi doktor önerebilirim kendimde gidiyoum ve memnunum bakırköyde ismet yıldırım dilek pastanesi üst katında muayenehanesi var araştırın internetten bence bi görünün derim bende de kan pıhtılaşması var memnunum doktorumdan
Ben gidicem bi tesekkur ederim

Hanımlar benim ilk gebeliğim 16 haftalıkken düşükle sonuclandi 😔 kendi ısrarımla testler yapıldı ve şu an kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim (çünkü babamda vardı ve bu bı genetik hastalık). Bu durumu yaşayanlar gebelik öncesi bişi yapılmalı mı gebe olanlar sağlıkla dünyaya getirdi mi çok endişeliyim acaba bı daha gebe kalabilecek miyim sağlıkla kucağıma alabilecek miyim Rabbim sana sığındım 😭
Bende de aynı sorun var gebelikte coraspin ve igne vuruldum ama 3 aylikti kürtaj oldum malesef bebek oluşmadı

Gecmis olsun oncelikle allah bu mübarek günde herkeze sagliklı bebek nasip etsin benimde 2 tane kimyasal gebelik var lupus cikti doktor coraspirin hamile kalinca kullancaksin dedi hemotoliji antinükler ana pozotif gelmis degerlerini görmek gerek dedi ona göre bisey diyebilirim dedi basina gelen var mi lupus

Cok gecmis olsun. Allah tekrar hamile kalip saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim birinci dogumdan sonra kan pihtisi oldugumu fark etdiler ve igneler ilaclar ilr tedavi oldum. Iyi bir hemotoloji doktorum vardi. Kanim normale donunce ilaclari biraktim. Shu an oglum 2.5 yashinda ve biz ikinciyi dusundugumuz icin tekrar tup bebek doktoruna gitdim( pcos oldugum icin sadece yumurtlama takibi icin gitmistim daha onceki gebeligimdede, o zmn Kan pihtilasmasi yoktu, ilk gebelikte hicbisey kullanmadim) ve bana simdiden bebe aspirin kullanmaya basla dedi. Ve eski hemotoloji doktorumdaki raporlarimi inceleyip 2 hafta sonra bana geri donus yapacak. Simdilik hamile degilim ve gunluk 81mg aspirin kullaniyorum sadece.
gecmis olsub pihtilasma nasi tespit edildi

Bende 3 kere kimyasal gebelik yasadim kendileiginden dustu rahim filmi kan pihtilasma hastaliklari genetik tetsler cekildi kan pıhtılasma hastaligi olarak lupus denildi degerim 1.4 dusuk bindeger dedi doktor hamile kalinca coraspirin iceceksin dedi baska bi doktor hamilelikten once ic hamile kalinca igne vurulsun kafam karisti dolasiyla bir kadin dogum doktoru ariyorum alaminda iyi birisini
dojtor bulabildiniz mi

Back
X