kan pıhtılaşması....

jarnana_21

anne olmak istiyorum
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
2.314
16
116
- Yurtdışı
kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum ama olduğum ülkede burda araştırma hastanesi falan yok bunu öğrenmek için hangi testler yapılmalıdır ?çıkan sonuçları hangi doktor yorumlar? test için aç veye tok olmak önemlimidir? yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar yaklasik 12 adet kardiovaskuler risk paneli adi altinda genetik bir test var icindekiler ornegin Faktor 5 leiden, protrombin II gibi yaptirabilirseniz ben size bunlari yorumlarim ac veya tok farketmez sevgiler

mrhb halit bey bendede mthfr c677t heterozigot çıktı,bende 2 defa düşük yaşadım uterus septus ameliyatı oldum birde bu çıktı busonuçta düşük nedenimidir?birde gebe kaldığımda kan sulandırıcı ilçlar kulanmalımıyım?cevaplayan olursa sevinirim

halit bey merhaba benimde iki düşügüm oldu heterozigoy cıktı 6 aydır ecopirin 100mg kullanıyorum rahatsızlıgım belli olmayana kadar hemen hamile kalabiliyordum fakat hapa başladıgımdan beri 6 aydır hamile kalamıyorum kullandıgım bu hap gebeligi engelliyo olabilirmi sizce bunun sebebi ne olabilir bana yardımcı olursanız cok sevinirim

merhabalar hikayenize de dayanarak bu bir dusuk nedeni olabilir gebe kaldiginizda kan sulandirici igneler kullanirsaniz size faydasi olacaktir sevgiler

merhabalar kullandiginiz ilac gebe kalmaniza engel olmaz bence siz dusuk sonrasi gecirmis oldugunuz mudahaleden bir zarar gorebilme ihtimaliniz olabilir bunun uzerine yogunlasmanizi oneririm gebe kaldiktan sonra da ecoprin degil kansulandirici igneler kullanmaniz gerekmektedir gecmis olsun sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…