Kan pıhtılaşması

meltert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
330
0
26
Çanakkale
Arkadaşlar ben 13 haftalıkken düşük yaptım 5 ay sonra yine hamile kaldım fakat bu kez de boş gebelik olduğu için kürtaj oldum. yapılan testlerde kan pıhtılaşması çıktı. şimdi 7 ay geçti ve ben tekrar hamile kalmak istiyorum sizce erken mi? hamile kalmadan önce nelere dikkat etmem gerekir yada yapmam gereken birşey olur mu? benim gibi olup da daha sonra sağlıklı bir evlat sahibi olan var mı?

Öncelikle gecmis olsun.. bende de kan pıhtılaşması problemi var. Bende 10. Haftada kaybettim bebegimi, karnimda öldü ve aldılar. Aradan 7 ay gecti tekrar düşünmeye başladım ve hamileyim şu an. Bizim kayıplarımız erken safhada olduğu için bu kadar beklememize bile gerek yok aslinda.. doktorum bana sadece 3 ay bekle demisti. Tekrar düşünmeye başladığında folik asit ve bebe aspirini öneriyorlar.. Bence adetini beklemedende test yaptr, pihtilasma için ne kadar erken önlem alınırsa o kadar iyi çünkü... Allah ikimizede saglikli bebekler nasip etsin...

kürtaj olduğum gün bana da doktorum 3 ay yeterli olur demişti ama ben yine de korkuyorum iki tane düşük oldu diye çok saol cnm mesajın bana iyi geldi :) peki şu an nasıl geçiyo hamileliğin? kan sulandırıcı iğnelerden kullanıyo musun?

0.4lük clexane kullanıyrm hergun. bende senin gibi korktugumdan 7-8 ay bekledim.. walla suanda durum pek belli degil, gec dollenme olmus bende henuz 5 hafta doldu, keseyi gördük ama bebekle kalp atışı hala görünmedi.. cuma günü gidicem insallah problem olmaz cok korkuyorum Allah ikimizede kolaylklar versin...

amiinn inşallah!. daha erken diye görülmemiştir içini ferah tut inşallaahhh duyarsınız minik kalbinin sesini allah sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…