4 düşük bir o kadar kimyasal hikayesi olan biriyim pıhtılaşmam 677, 1298, faktör v ve pai de heterozigot var. İğne+coraspin kullanılsa bile düşük olabiliyor. Tonla araştırma ve birçok doktor ile görüşme sonucu net olarak söyleyebilirim ki gebelik için uğraşırken coraspin kullanın her gün. Hamileliği de elinizden geldiğince erken öğrenin ve hemen iğneye başlayın. Ben ankara bilkent şehir hastanesinde bir yıl tüm tetkilerimi yaptırdım a dan z ye. En son hematologların söylediği de buydu. Erken teşhis hemen iğne başlama ve denerken coraspin. Prednol vb kortizol haplarını kullanmak için testleri yapılmalı. Mesela bende yabancı algılamıyor embriyoyu vücut. Prednol vb ilaçlar bağışıklık düşürdüğü için gerek yoksa bence tehlikeli. Öncelikle bunlara gerek var mı testlerini yapabilirsiniz hematolojiye gidip. Tekrarlayan kayıplarda kadın doğum + hematoloji bölümleriyle devam edin. Mtfr genlerinde mutasyon olanlara günde 2 folik asitte öneriyorlar (metilfolat formu). Bundan sonraki gebeliğinizde randevu bulamadım diye beklemeyin ne yapın ne edin riskim var deyip randevusuz gidin o iğneleri yazdırın. Eğer yapamıyorsanız kendiniz en azından 0.4 oksapar cebinizden ödeyerek alın randevu gününe kadar. Sonra doktor ayarlar kaçlık kullanmanız gerektiğini. 60 kilo üstü iseniz 0.6 alın hatta.
Çook geçmiş olsun. Bir dahaki gebeliğinizi sağlıkla tamamlamanız duasıyla inşaAllah...