Burdan hayatıma dahil olan sevdiğim bir arkadaşım var.
Aret Kamere gitti nasıl moralini bozuyordu. Transfer olumsuz oldu ve yumurtaları da iyi değildi.
Temiz beslendi, tavuk asla yemedi, hareket yoksa hayatına hareket kattı ki hareketli bir insan, vitaminler dışında, kan değerlerinin optimum seviyede olması gerekiyor yumurta kalitesi için düzenli kullandı, farklı takviyeler vs, canım doktorum Emre Karatekelioğluna gönderdim, Emre bey bu süreçte devamli kontrol etti yumurtanın istedigi gibi olmadigi ay islem yapmadi ama o ay en sonunda geldi ve kaliteli yumurta ile iyi kalite embriyo transferi ile hamileliği elde etti. Şu an bebek 6 ayı geçti.
Pai genin heterozigot ise sorun değil hamile kalıp dogum yapan kadinlar cok fazla. Dedigim gibi tutulum bebegi besleyen ana damarda degilsi sorun olmuyor.
Bakın benim 4 genim sorunlu ve birbirini tetikliyor ve bu sorundan haberdar değildim hamile kaldim dogurdum ve gündüz kan sulandırıcı iğne, gece coraspin içtim. İç organ iflasım, inme, kalp krizi riskim çok yüksekti, sonlara doğru tek bacağımda acayip sislik oldu ama bacak ana damarda sorun olmadığı için doktorlar sık dişini ilaç dozunu arttırmayalım dedi.
Bence yumurta kaliteni arttır içimden bi his olacak bu sefer diyo
Çiğ kabak çekirdeği, bol sıvı, temiz beslenme gerekli vitamin mineral takviyeleri yanlız bir detay var şimdi yumurta kalitesi icin vitamin kullanırsın ama 2 ay kullanıp bırakman gerekiyor devamli kesinlikle kullanılmaz.
Ben 2. Tüp bebek denemem de 2 ay ( dozlarını bildiğim icin kimini hergun, kimini hafta da bir, kimini 15 gün kullanıp bıraktım) vitamin kullandım, cig kabak cekirdegi ve kuruyemişler, doktorumun onayi ile testere disli aslan pencesi kullandim ( bu otun nasil kullanilmasi gerektigini ve ne ile pespese kullanmamam gerektiğini biliyorum aman kimse bilmeden kullanmasin). Doktorum 2 ay kullandırdı 1 hafta ara verdikten sonra tedaviye basladik 9 yumurtamin 6 sı 5. Gune gitti. Sonuc kan pihtilasma sorunundan dolayı olumsuz oldu ama daha sonrasında iki cocuguma da dogal yolla gebe kaldım.
Moral olsun diye yazdim sana neden olmasin. Mücadeleni sonuna kadar bırakma.
İnşallah güzel haberlerini verirsin bize

.