Kan şekerim düşmüş durumda şuanda. Çıldırdım.

Ay bu konu benim elimi ayağmı kesti hele tavuk kısmı oyyy tavuk yiyesim gelmedi bi daha :KK47: Allah yardımcın olsun. Kiraysa eviniz bi sn düşünmez ev arardım üst katlardan
Ay kahkaha attım ya aynı duyguları paylaşıyoruz. Ama korkma bizim alıp yediğimiz tavukları yemlerle büyütüveriyorlarmış 45 günde. Onların o şeyleri yicek vakitleri bile yok rahatlayabilirsin.
Mideme vurdu stres ya, sabah sabah kaçtı tüm huzurum. kendi evimiz. Yoksa giderdim duramazdım zaten.

Apartman yöneticinizde temasa geçip ilaçlama yapılmasını isteyin, üst katlarda oturanlar da rahatsızdır hayır yani aşağı iniyorsun her tarafta varlar sokakta falan Belediye dahil edilmeden çözümlenemez.
Evet belediyenin dahil edilmesi şart. Belediye İlaçlama yapmazsa yandık.
Belediye ilaçlama yaparsa apartmandada bi şey kalmaz diye tahmin ediyorum ama işin o kısmını halledersek apartmandikerlede görüşülür.

O yaratığın kanatlisi girdi geçende bizim eve. 5. Katta oturuyoruz balkon cami açıkken girmiş içeri. Çığlık çığlığa kaçtım uçuyordu bide sonra bi ton ilac bastık şimdi de bulamiyoruz. Öldü kaldı bi yerde o kadar baktık hiç bi yerde yok :KK43:

Burada yazları belediye ilaçlama arabası geçer. Onu bekliyoruz çözüm olsun diye. Sokakta cirit atıyorlar resmen özellikle akşamları.
BANA BUNU NEDEN YAPTIN NEDEN......
KANATLISINI UÇANINI İLK KEZ DUYDUM NİYE YAPTIN BANA BUNU........

BANA BUNU NEDEN YAPTIN NEDEN......
KANATLISINI UÇANINI İLK KEZ DUYDUM NİYE YAPTIN BANA BUNU........
Ay kuzum benim bilmiyomuydun, malesef uçabiliyolar. Allah.ım sen koru yarabbi. Ya öyle bişey görsem büyük konuşmuyorum ama psikolojik destek almak zorunda kalırım. Kızlar siz hangi şehirlerdesiniz ya ben o kadar görmüyorum gerçekten, eskişehirdeyim ben.

Ay kuzum benim bilmiyomuydun, malesef uçabiliyolar. Allah.ım sen koru yarabbi. Ya öyle bişey görsem büyük konuşmuyorum ama psikolojik destek almak zorunda kalırım. Kızlar siz hangi şehirlerdesiniz ya ben o kadar görmüyorum gerçekten, eskişehirdeyim ben.
Yapma bana bunun bi şaka olduğunu söyle. Uçuyor olamazlar.. Hiç uçtuklarını görmedim, Allah göstermesin. Ben bırak desteği direkt kliniğe kapatılacak kıvama gelirim.
İstanbulda yaşıyorum.
Yok cidden ne cam açarım ne kapı bundan sonra. Onu uçarken göreceğime sıcaktan ölecek noktaya geleyim daha iyi.

Ben su an Ankaradayım, biz tayinciyiz hep kiralarda dolaştık durduk, kirada oturduğumuz evlerde hep rastladık Çığlık atıp kacardık çok kötüydü o günler, ev aldık da kurtulduk, şimdi evimizde bir tane bile görmedim.

Ben su an Ankaradayım, biz tayinciyiz hep kiralarda dolaştık durduk, kirada oturduğumuz evlerde hep rastladık Çığlık atıp kacardık çok kötüydü o günler, ev aldık da kurtulduk, şimdi evimizde bir tane bile görmedim.
Bunların belli bi yeri yok ya. :KK43:
Yaz gelince her yerde ortaya çıkıyorlar işte :110:

Pencere ve balkon kapılarına tel taktırsanız? Ben telsiz bir evde asla oturamam ben de çoook korkuyorum malesef. Birkaç hafta içinde taşınacağız ve ev sahibi tel takmayı kabul etmedi. Biz de her odada bir pencereye taktıracağız kendimiz. 200-300TL ye denk geliyor ortalama, odada bir cam ya da kapı olunca.

Evet sineklik yaptırın, sineklik olmayan yerleri de mümkün olduğunca açmayın, açsanız da dikkat edin. Sineklik yaptırdıktan sonra evi komple aktardan alınan güçlü bir ilaçla ilaçlayın. (1 gece evden çıkmanız gerekebilir) Sonra da her yere raid tablet koyun. Her temizlikte de dip köşeye raid sıkın. Ben alt katta oturuyorum. 1 tane bile haşere yok evimde, yıllardır bu yöntemleri kullanırız.

Yapma bana bunun bi şaka olduğunu söyle. Uçuyor olamazlar.. Hiç uçtuklarını görmedim, Allah göstermesin. Ben bırak desteği direkt kliniğe kapatılacak kıvama gelirim.
İstanbulda yaşıyorum.
Yok cidden ne cam açarım ne kapı bundan sonra. Onu uçarken göreceğime sıcaktan ölecek noktaya geleyim daha iyi.
Okurken kriz geçiricektim :kızgın::kızgın:aynı ben...
siyah olanlar uçmaz açık kahverengi olanlar uçar :kusmuk:
eşime diyorum beni tımarhanelik etmek istersen üstüme bir avuç hamam böceği at diye kesinlikle kafayı yerim:KK62:

Bende böyleyim. Daha doğrusu böyleydim ama biraz azaldı. Evlenipte kendi evimi çekip çevirmeye başlayınca, böcek diye bağırdığımda gelip alabilecek kimsem kalmadı malesef. hele bi de çocuğum olunca onu koruma iç güdüsü de eklendi üzerine biraz daha cesaret aldım. 3 gündür şehir dışındaydım eve gelir gelmez ilk yaptığım iş tüm ışıkları açıp odalara duvarlara köşelere bakmak oldu. toz almak için olan uzun ucunda püsküller olan bi sopam var. evde yaradığı tek iş böcek atmak. böceğin olduğu yere onu sürtünce direk üzerine çıkıyolar. bende koştur koştur balkona çıkıp aşağı atıyorum.
çok şükür evime giren tek böcek örümcek oldu şimdiye kadar. o da çoğunlukla minik olanlardan.
Evdeki tüm pencerelere sineklik taktırın. Tavsiyem n11 hepsi burada gibi sitelerde satılan 7-8 liralık sineklikler. (büyük marketlerde de gördüm) yapışkanlı bantı pencereye yapıştırıyosunuz. üzerine de çift kat tülü çırt çırtına bastırarak sabitliyosunuz. çift kat olmasını tavsiye ederim. Çünkü tek kattan da giriyolar.

Oof bende ayni öyleyim. Ilk defa türkiyedd görmüstüm hamam böcegini. Baska kücük böceklerden de korkarim. Istanbul da taaaaa 5 ci kata kadar cikmisti bu böcekler ya ayakkabimin icine girecekler diye cok korkuyordum. Bavulumu hazirlarken okadar cok korktumki esyalarimin arasina girecegine ve evime götürecegimi.. Allahtan öyle birsey olmadi

Ay yapıştıramıyorum ki işte :110:
Bakamıyorum bile. Üstüne ilaç sıkınca kaçmaya başlıyorlar ya. Aklım çıkıyo :bicak:
Hiç benlik bi şey değil terlik yapıştırmak falan:deli:
Ohoo ben terlikle akrep bile oldurdum:bicak:
Bizim yayla jurasic park gibidirde bir dinazor eksik:halay:
O yuzden hamam boceginden korkmak bana komik geldi:KK45:yapistir terligi arkana bile bakmadan olay mahalini terket:confused:

Back
X