Sinek dedik, böceklere geldik, artık sıradaki konum kader kısmet.
Kızlar benim ciddi anlamda bi böcek fobim var. Örümcekler olsun hamam böcekleri olsun dehşet derecede rahatsız ediyor beni. Size bunun tarifini dahi yapamam.
Ama hani örümceği gördüğümde olduğum yerden kaçar anneme babama hallettiririm durumu, hamam böceği etkisi yaratmaz ama hamam böceği gördüğümde kriz geçirme noktasına geliyorum ya. İstemsiz çığlık kıyamet gidiyorum, kan şekerim düşüyo, yatağa koltuğa çıkıyorum, ama yatakta koltukta dahi rahat edemiyorum, ya buraya tırmanmışsa ya buradada varsa kafasını yaşıyorum. Kendimi resmen evden dışarı atmak istiyorum, çığlık çığlığa kaçmak istiyorum evden. Çıldırıyorum resmen kızlar. Kelimenin tam anlamıyla bu yani..
Her yaz bu kriz yaşanıyor. 1. Katta oturuyoruz ve bu böcekler direkt bizim evde cam kapı açık bıraksak. Bide tırmanıyorlar tepelere. Şuan detay verdikçe fena oluyorum. O yüzden detay vermeyi keseceğim. Az önce komidinin üstünde bi rulo havlu kağıt vardı. Koskocaman bi hamam böceği ona çıkmış kızlar, anlatırken dahi çıldırıyorum. Yok aklımı kaçıracağım yemin ederim ki. Çığlık çığlığa kan şekerim düşmüş bi şekilde bas bas bağırarak annemi çağırdım. Üzerine böcek ilacı sıkarken hayvan hareket etti o hareket edince ben dahada çıldırdım. Ay şuan anlattıkça an ve an yaşıyorum. Uzatamayacağım.
Direkt şunu söyleyeceğim. Ben şimdi bunlara böcek yemi alacağım. Eve yayacağım bu yem tabletlerini. Geçen sene öyle yaptım işe yarıyor baya. Ama bu kezde aklımda hep yem var diye ya oralarda dolanıyorlarsa kafasına giriyorum buda beni çıldırtıyo. Yani bunların varlığını bilmek onu yediğini bilmek orda dolandığını onu aldığını bilmek beni mahvediyor.
Bana şu hayvanlar için kesin çözümler söyleyin. Napayım ben bunların tek bi tanesini evimde görmemek için. Nasıl önlemler alayım. Kendimi nasıl telkin edeyim. Biraz daha rahat ve sakin olmak istiyorum. Size şuan nasıl bi eziyet çektiğimi mümkün değil anlatamam. Gerçekten aklımı kaçırma noktası yani.