Kan şekerim düşmüş durumda şuanda. Çıldırdım.

Ohoo ben terlikle akrep bile oldurdum:bicak:
Bizim yayla jurasic park gibidirde bir dinazor eksik:halay:
O yuzden hamam boceginden korkmak bana komik geldi:KK45:yapistir terligi arkana bile bakmadan olay mahalini terket:confused:
hamam böceğine terlikle vuracak kadar yaklaşıp bakabildiğim ve harekete geçebildiğim gün kesin uyanır gördüğüm kabusun etkisinden kurtulmaya çalışırım :KK53::KK53:

Kız sen beni anlatmışsın baya baya :bicak:
Sen şu beyaz kutu gibi olan tabletleri diyon dimi 3 aylık olanlar ? Valla onlar çok işe yarıyor. Ben onu yazlıkta keşfettim aynen anlattığın gibi girişti ve kıyamet gibi tırmanıyorlardı. Buarada kumburgazda sanırım yazlık neyse geçen evede aldım koltukların altına bile koydum. Burasıda giriş sıcakta çok oluyorlar. Valla gece tıkır tıkır yemleri yeme seslerini bile duyuyorum gerisini sen düşün :bicak: ama işe yarıyor.
Tek sorun ters bayılıyorlar onları almak problem ben hiç elleyemem. Ki ben onları görünce soyunan biriyim öyle işte gece gece sağol :halay:

Ya kızlar bide onlara terlikle vurunca çıt sesi çıkıyor ya Allahım dünyanın en korkunç sesi bence :KK55:

Ya kızlar bide onlara terlikle vurunca çıt sesi çıkıyor ya Allahım dünyanın en korkunç sesi bence :KK55:
Tıkır tıkır yemleri yeme sesi, vurunca gelen çıt sesi... Öldürdün beni :bicak:
Bi keresinde odamın kapısına tırmanmış kocaman simsiyah. Bende onun yere düşünce çıkardığı şıp sesini unutamıyorum :110:
Evet o tabletlerden yerleştirdim işte bugün. Bide dip köşelere ilaç sıktım, oralardan geçerlerse işleri bitti :KK53:
Biraz daha rahat şimdi içim :KK53:

Evi ilaçlatmak çözüm değil, kaynağı ev değil çünkü.. Belediyenin bi ilaçlatma yapması lazım ki dışardan giremesinler apartmanlara ve evlere.

Evi dip köşe temizleyip ilaçlasanız sineklik taktırsanız bana çözülür gibi geliyor. eve girdikleri yerleri tespit edin oraları ilaçlayın. Böcek yemi koyarsanız dışardan geliyolarsa eve daha çok çekersiniz.

Ayyy :(

Geçen sene bitanesi tuvaletteyken bacağıma tırmanmıştı :( uyku sersemi görmemişim bir de yanıma ters düşünce farkına vardım :(

Kıyıp öldüremiyorum ben ay aman çok korkunçlar terliksiz evde adım atamıyorum :((

Bocek fobinu anliyorum,cok da haklisin.korkan icin can sıkıcı bir durum. Ama korkunca kan sekerinin dustugunu nasil tespit ettiniz?tansiyon olsa anlarim da,seker diyince ben oraya takildim...
Kan şekerin düşünce elin ayağın titrer kesilir ya. Onu demek istedim, gerçekten kan şekerim düştü demek istemedim. Kastettiğim şey elimin ayağımın titremesiydi.

İşaçlama yaptır evi pencerelere sineklik taktır bende sırf onlar için taktırdım görünce çok kötü oluyorum

Sinek dedik, böceklere geldik, artık sıradaki konum kader kısmet.
Kızlar benim ciddi anlamda bi böcek fobim var. Örümcekler olsun hamam böcekleri olsun dehşet derecede rahatsız ediyor beni. Size bunun tarifini dahi yapamam.
Ama hani örümceği gördüğümde olduğum yerden kaçar anneme babama hallettiririm durumu, hamam böceği etkisi yaratmaz ama hamam böceği gördüğümde kriz geçirme noktasına geliyorum ya. İstemsiz çığlık kıyamet gidiyorum, kan şekerim düşüyo, yatağa koltuğa çıkıyorum, ama yatakta koltukta dahi rahat edemiyorum, ya buraya tırmanmışsa ya buradada varsa kafasını yaşıyorum. Kendimi resmen evden dışarı atmak istiyorum, çığlık çığlığa kaçmak istiyorum evden. Çıldırıyorum resmen kızlar. Kelimenin tam anlamıyla bu yani..
Her yaz bu kriz yaşanıyor. 1. Katta oturuyoruz ve bu böcekler direkt bizim evde cam kapı açık bıraksak. Bide tırmanıyorlar tepelere. Şuan detay verdikçe fena oluyorum. O yüzden detay vermeyi keseceğim. Az önce komidinin üstünde bi rulo havlu kağıt vardı. Koskocaman bi hamam böceği ona çıkmış kızlar, anlatırken dahi çıldırıyorum. Yok aklımı kaçıracağım yemin ederim ki. Çığlık çığlığa kan şekerim düşmüş bi şekilde bas bas bağırarak annemi çağırdım. Üzerine böcek ilacı sıkarken hayvan hareket etti o hareket edince ben dahada çıldırdım. Ay şuan anlattıkça an ve an yaşıyorum. Uzatamayacağım.
Direkt şunu söyleyeceğim. Ben şimdi bunlara böcek yemi alacağım. Eve yayacağım bu yem tabletlerini. Geçen sene öyle yaptım işe yarıyor baya. Ama bu kezde aklımda hep yem var diye ya oralarda dolanıyorlarsa kafasına giriyorum buda beni çıldırtıyo. Yani bunların varlığını bilmek onu yediğini bilmek orda dolandığını onu aldığını bilmek beni mahvediyor.
Bana şu hayvanlar için kesin çözümler söyleyin. Napayım ben bunların tek bi tanesini evimde görmemek için. Nasıl önlemler alayım. Kendimi nasıl telkin edeyim. Biraz daha rahat ve sakin olmak istiyorum. Size şuan nasıl bi eziyet çektiğimi mümkün değil anlatamam. Gerçekten aklımı kaçırma noktası yani.
Camlarda tel yok mu acaba. Gerçi annem hamamböceği duvardan bile girer derdi aöa gerçek mi hayal ürünü mü bilemem. İlaçlama yatırın 3 gün silmeyin evi. En azından eve girse bile gördüğünüzde ölmüş ve ters dönmüş olur

Bocek fobinu anliyorum,cok da haklisin.korkan icin can sıkıcı bir durum. Ama korkunca kan sekerinin dustugunu nasil tespit ettiniz?tansiyon olsa anlarim da,seker diyince ben oraya takildim...
Bende hep korkunca, yorulunca, sinirlenince falan kan şekerim düştü derim kimide tansiyon der.
Özel olarak bu ayrıntıya takılmanız çok manasız geldi bana şimdi özellikle hangi düştü ölçtürmemiş ki bazı yorumlarda gerçekten saçmalanıyor

Tıkır tıkır yemleri yeme sesi, vurunca gelen çıt sesi... Öldürdün beni :bicak:
Bi keresinde odamın kapısına tırmanmış kocaman simsiyah. Bende onun yere düşünce çıkardığı şıp sesini unutamıyorum :110:
Evet o tabletlerden yerleştirdim işte bugün. Bide dip köşelere ilaç sıktım, oralardan geçerlerse işleri bitti :KK53:
Biraz daha rahat şimdi içim :KK53:
Ben sana söyliyim bak o yemlerden sonra küt diye ölmüyolar bi kaç gün kan şekerleri düşük geziyorlar:KK53:
Tansiyonda olabilir :halay:
Yani yanına yaklaşıyorsun görünce kaçmaya mecali yok yani öyle :KK45:
Bizim evde durumlar böyle :olamaz:

O günden beri tuvalete girerken önce ayağımın ucuyla terlikleri dürtüyorum içinde varsa çıksın diye, çıkınca napıcaksam sanki

Bu sene kırtuluyoruz çok şükür bu eski evden :dua:
Senin bacağına tırmanmış ben geçen sene sahurda karanlıkta üstüne basmıştım parmaklarımın arasında kıpır kıpırdı :KK43:
Kızlar bakın tuvalet banyoda oluyorsa yarım litre kadar suya bol domestos bol tuz koyun karıştırın yerlere dökün. Ben denedim ozaman hiç çıkmadı. İlaç yoktu o an öyle bişey denedim.

Back
X