Yükseleceği varsa yükselir neden yukselmesinKızlar kan sonucum 24 çıktı sizce yükselir mi benim gibi olanlar sonradan yukseldimi
Çok sağol kuzum inşallah sağlıklidir şuan siz hamilemisinizSağlıklı gebelikse yükselecektir tabi ki, ben de 18 ile öğrenmiştimhayırlısı olsun
EvetÇok sağol kuzum inşallah sağlıklidir şuan siz hamilemisiniz
Adetim 5 gün gecikti ama çoğu insan geç dollendiyse daha yenidir dior inşallah bir sıkıntı cikmaz
İnsalah bitanem BEnim sağlıklı güzel ilerlermerhaba canım hayırlı olsun..
burda bi arkadaşım 3 ile öğrendi.
yanı değer önemli değil aslında erken öğrenildiği için düşük gibi geliyor önemli olan katlayarak devam etmesi. inşallah miniğin güzelce tutunur sağlıkla ilerlesin
Canım adeti birinci gün sayarsak 22.gunde yumurtladimEvetYumurtlama gününü biliyor musun? Geç yumurtlama olduysa böyle çıkabilir gayet normal
Bu değer çok normal o zaman, sağlıkla ilerlesin inşallahCanım adeti birinci gün sayarsak 22.gunde yumurtladim
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın darısıda bize inşallahCanım adeti birinci gün sayarsak 22.gunde yumurtladim
30 gün canım benim inşallah bebeğimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın darısıda bize inşallahadet döngünüz kaç gün acaba ?
Dollenmeden sonra ne kadar erken bakarsan o kadar az çikar sonuç. Onemli olan artiş. Mesela ben 19la oğrenmişdim. Çarşambaydi. Sonra pazartesi 541 oldu. Ikizdi ama. Herhalde geç dollenme. Daha 10cu 11ci gunu falandir dollenme sonrasi. Hayirli olsunKızlar kan sonucum 24 çıktı sizce yükselir mi benim gibi olanlar sonradan yukseldimi
Canım inşallah sağlıklı bir şekilde yükselirDollenmeden sonra ne kadar erken bakarsan o kadar az çikar sonuç. Onemli olan artiş. Mesela ben 19la oğrenmişdim. Çarşambaydi. Sonra pazartesi 541 oldu. Ikizdi ama. Herhalde geç dollenme. Daha 10cu 11ci gunu falandir dollenme sonrasi. Hayirlisi olsun
InsaAllah. Şu an hissetmesende artik bir can yeşeriyor rahminde. Aşiri guzel ve heyecan verici bir donem. Tadini çikarCanım inşallah sağlıklı bir şekilde yükselircanım dün verdim bende kan sonucu ne zaman verim sence tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?