kan sulandırıcı bı ilac kullanmadan gebelik gecirenler

subuo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
249
12
96
41
Ankara
merhaba arkadaslar bende t. bebekle hamile oldugumu ogrndim clexane kullanınca kanama baslıo dr kes dedi
SORUM ŞUcoraspin asprın yada clexane vb kan sulandırıcı kullanmadan yoluna devam eden varmı

ben düsük yaptım ama pıhtılasmayla ılgılı bı problemim yok
simdiden saolun

canım senin gibi kan sulandırıcı bir ilaç kullanıp da hafif kanama olunca doktoru bıraktıran pek çok arkadaş var.
Benim de teşhisi konmuş kan pıhtılaşması sorunum yok. Hatta ailemizde kan pıhtılaşmasının yavaş olması sorunu var, ablamın ve babamın ufak ameliyatları bu yüzden ertelenmişti, bir ilaçtan sonra ameliyat olabildiler. Ben de coraspin kullanıyorum, ara ara kanamam başlıyor o ara bırakıyorum ama doktorum 12. haftaya kadar devam etmem gerektiğini söylüyor. sadece 1 günlük ilacımı almayı kesebiliyorum. Neden kullanmam konusunda ısrar ettiğini bilmiyorum ama kullandırtıyor.

canım senin gibi kan sulandırıcı bir ilaç kullanıp da hafif kanama olunca doktoru bıraktıran pek çok arkadaş var.
Benim de teşhisi konmuş kan pıhtılaşması sorunum yok. Hatta ailemizde kan pıhtılaşmasının yavaş olması sorunu var, ablamın ve babamın ufak ameliyatları bu yüzden ertelenmişti, bir ilaçtan sonra ameliyat olabildiler. Ben de coraspin kullanıyorum, ara ara kanamam başlıyor o ara bırakıyorum ama doktorum 12. haftaya kadar devam etmem gerektiğini söylüyor. sadece 1 günlük ilacımı almayı kesebiliyorum. Neden kullanmam konusunda ısrar ettiğini bilmiyorum ama kullandırtıyor.

cevabın icin tesekkürler canım ben su anda kullanmıyorum 2 gündür
hayırlısı ama ben kullanmayanla karsılasmadım
korkuyorum ya ne biliym

canım coraspin türevi hafif sulandırıcı ilaçlar rahim kanalına giden damarlarda ki pıhtıcıklara engel oluyor. böylelikle bebiş daha iyi besleniyor. yoksa o kadar ciddi kan pıhtılaşması sorunlarında bu tür hafif ilçalar asla yeterli olmaz. kanama olduktuktan sonra coraspini genelde kesiyorlar. önemli bi şey değil. lütfen bu süreçte doktoruna güven için rahat olsun. allah yolunu açık etsin canım.

canım coraspin türevi hafif sulandırıcı ilaçlar rahim kanalına giden damarlarda ki pıhtıcıklara engel oluyor. böylelikle bebiş daha iyi besleniyor. yoksa o kadar ciddi kan pıhtılaşması sorunlarında bu tür hafif ilçalar asla yeterli olmaz. kanama olduktuktan sonra coraspini genelde kesiyorlar. önemli bi şey değil. lütfen bu süreçte doktoruna güven için rahat olsun. allah yolunu açık etsin canım.

tesekkürler simten dr a güveniyorum ama yinede bulmusken kaybetmek istemiyorum bi onceki denememdede kanamayla kaybettim bu yuzden
bu ılaclar olmadanda olanlar var mı bunu cok merak ediyorum

hadi arkadaslar bana cevap verin kullanmadan hamile yada duyduysanız

ben varımmmmm

onlar ne yahu....ne tüp bebek tedavisi aşamasında nede hamilelik dönemimde tek bir tane bile içmedim
şu anda 17 haftalık hamileyimmmm :nazar:

aaa yasasın ne güzel bi arkadas buldum
allahım banada nasip etsin senn haftalarına gelmeyi

subuo ben de varım....Şimdi okudum topiğini..Ben 38.haftadayım,hiç kan sulandırıcı ilaç kullanmadım..Benim birde yaşım var(42 yaşındayım) 1.denemem negatifti,2.deneme de hamile kaldım ve ilaç kullanmadım(yalan olmasın kabızlık için ilaç kullandım,son 1 aydır da midede yanmaya karşı ilaç kullanıyorum..ıkiside sıvı ilaçlar)

Back
X