- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba elinizde var mi oksapar 0.4Canm bnm tedavi ertelendi sana ne zaman için lazım benim elimde var
Var ama skt 06.2026. bu ay veya Haziran da kullanmak gerekiyor. Bnm tedavi ertelendi o yüzden süresi geçmesin istiyorum tedavi mi görüyorsunuz?Merhaba elinizde var mi oksapar 0.4
Var ama skt 06.2026. bu ay veya Haziran da kullanmak gerekiyor. Bnm tedavi ertelendi o yüzden süresi geçmesin istiyorumMerhaba arkadaşlar oksopar 4000 lik bana da yazdı IVF doktorum 2 kutu benim elimde geçen seferden kutunun içinde 3 tanecik kalmış artık ilaç almaktan iflahım gevredibu 4. Tüp bebek denemem yardımcı olabilecek varsa çok minnettar olurum
![]()
EvetVar ama skt 06.2026. bu ay veya Haziran da kullanmak gerekiyor. Bnm tedavi ertelendi o yüzden süresi geçmesin istiyorum tedavi mi görüyorsunuz?
Evet bu hafta opu olacak oksapar yazdı tekrardan bana verirseniz çok sevinirim nasıl alabilirim ben istanbulda yaşıyorum şayet sizde istanbuldaysanız gelip alırım şehirdışındaysanız karşı ödemeli kargo yapabilir misiniz şimdiden çok teşekkür ederimVar ama skt 06.2026. bu ay veya Haziran da kullanmak gerekiyor. Bnm tedavi ertelendi o yüzden süresi geçmesin istiyorum
Evet bu hafta opu olacak oksapar yazdı tekrardan bana verirseniz çok sevinirim nasıl alabilirim ben istanbulda yaşıyorum şayet sizde istanbuldaysanız gelip alırım şehirdışındaysanız karşı ödemeli kargo yapabilir misiniz şimdiden çok teşekkür ederimVar ama skt 06.2026. bu ay veya Haziran da kullanmak gerekiyor. Bnm tedavi ertelendi o yüzden süresi geçmesin istiyorum
Canm sana da göndermeyi çok isterdim ama elimde sayılı vardı. Önceki arkadaş daha önce yazdığı için ona gondercem kusura bakma inşallah Sana da gönderen biri olur
Selam mesajınızı şimdi gördüm eczaneden borçlu olarak ödünç aldım anlaşma yaptım rapor çıkana kadar biraz para ödeyerek aldım. Şuan en büyük açığım progestan dex iğnede, 7 kutu daha kullanmam gerekiyor çok maliyetli onu bulabilirsem süper olucakLazım değil mi sana?
Merhaba ben ücretli olarak alıyorum bana yardımcı olur musunuzBende var gönderebilirim raporum var alıyorum bittikçe sorun olmuyor.yalniznptt çok uzak DHL olur derseniz gondereyim
Merhaba varsa Bana yollar mısınız lütfenBende var gönderebilirim raporum var alıyorum bittikçe sorun olmuyor.yalniznptt çok uzak DHL olur derseniz gondereyim
Merhaba sizde varsa bana yollar mısınız lütfenLazım değil mi sana?
Sağlık güvencem olmadığı için ücretle alıyorum iğneleri yardımcı olur musunuzLazım değil mi sana?
Gonderdim maalesefSağlık güvencem olmadığı için ücretle alıyorum iğneleri yardımcı olur musunuz![]()