Kan sulandırıcı iğne kullananlar ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.296
7.087
398
Kaçıncı haftada kullanmaya başladınız ? 4 haftalık hamileyim bir zorumlu kürtajım var yakınlarımda da pıhtılaşma sorunu yaşayanlar var doktorumdan önlem amaçlı iğne istedim evet kullanalım dedi keseyi görünce verecek inşallah keseyi görünce kullanmak geç olmaz mı biraz ? Siz ne zaman kullandınız ? Değerim 775 keseyi ayın 12 sinde görebilirmişiz

Hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez başladım + coraspin başladı doktorum

Kaçıncı haftada kullanmaya başladınız ? 4 haftalık hamileyim bir zorumlu kürtajım var yakınlarımda da pıhtılaşma sorunu yaşayanlar var doktorumdan önlem amaçlı iğne istedim evet kullanalım dedi keseyi görünce verecek inşallah keseyi görünce kullanmak geç olmaz mı biraz ? Siz ne zaman kullandınız ? Değerim 775 keseyi ayın 12 sinde görebilirmişiz
Transferden öncebaşladım doğuma kadar kullanıcam oksapar iğne

Ben ilk öğrendiğimde dr gittim iki gün sinra değerin 2ye katlamışsa iğne yazayım demişti öyle de oldu.cok şükür. Sizde dr gidin böyle bir risk varsa yazsın mutlaka igne

Kese gorununce başlatmıştı bna

Bana keseyi de geçti kalp atışında başlandı

Keseyi görene kadar başlatmaması normal yani iyi bari içim rahatladı biraz 🙈 pıhtılaşma var mı bilmiyorum ben önlem amaçlı istedim doktorum da hayır demedi coraspine gerek var mı dedim yok dedi ben hamile kalana kadar bebe aspirini içtim evde test yaptım bebe aspirinine devam ettim doktora gidene kadar ve lekelenmem oldu 4 gün sürdü dün geçti yani progestanla iğne kanama yapmazmış ama coraspin yaparmış

Back
X