kan sulandırıcı iğne kullanıpta bebeğini kaybeden arkadaslar buraya

sevencolour

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
102
2
68
Ankara
merhaba arkadslar ben bır ay once 9 haftalık bebegımı kaybettım bende kan pıhtılasması sorunu vardı daha once bu sorunun oldugunu bılmedıgım ıcın 2 bebegımı ılkını 6 haftalık ıkıncısınıde 8 haftalıkken kaybettım 3 gebelıgımde kan sulandırıcı ığne cleaxsan kullandım dozajıda 0.4tü.ama buna ragmen bebegımı yıne kaybettım (

canımm gecmıs olsun cook uzuldum allahım sabrını versin bi daha yasatmasın ins
ben 1 tanesine dayanamadım senin durumunu düsünemiyorum
benim böyle bi sorunum yok ama yazmadan gecemedim allahım en kısa zamanda bebegini kucagına almana yardımcı olsun

allahım sabrını sonsuz eylesin sabrın sonu selamettır canım hayırlısı ins43:

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım allah en kısa zamanda bebeklerle doldursun kucağını..
ben de düşükler yaşadım sonra kan pıhtılaşması çıktı, innohep 0,35 kullandım ama 27 temmuzda 9.haftamda kalbi durdu , kürtajla aldılar bebeğimi,genetiğe gönderdik sağlıklı bir bebekmiş dr. iğneyle bebeğin yaşama şansını arttırıyoruz ama riski tamamen yok edemiyoruz dedi,kaybetmemiz küçük bir ihtimaldi o da bizi buldu ama ne yapıyoruz ; çalışmalara devammm yine hamile kalırız inşallah bu defa bebeklerimizi kucağımıza alırız şu an yumurtlama haftamdayım çalışıyoruz içimde olacakmış gibi bir his var

canım inancını kaybetme olur mu bak ben hem hamile kalmakta zorlanıyorum(pcos) , hem kan pıhtılaşmam var hem de 31 yaşındayım ama biliyorum kucağıma bebişimi alacağım çünkü çooookk ççoookk istiyorum

canım çok geçmiş olsun bende 1 ay önce 8 haftalık kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım benim iğnemde clexan 0.6lık tı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…