kan sulandırıcı iğne kullanıpta bebeğini kaybeden arkadaslar buraya

sevencolour

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
102
2
68
Ankara
merhaba arkadslar ben bır ay once 9 haftalık bebegımı kaybettım bende kan pıhtılasması sorunu vardı daha once bu sorunun oldugunu bılmedıgım ıcın 2 bebegımı ılkını 6 haftalık ıkıncısınıde 8 haftalıkken kaybettım 3 gebelıgımde kan sulandırıcı ığne cleaxsan kullandım dozajıda 0.4tü.ama buna ragmen bebegımı yıne kaybettım :((

canımm gecmıs olsun cook uzuldum allahım sabrını versin bi daha yasatmasın ins:59:
ben 1 tanesine dayanamadım senin durumunu düsünemiyorum:43:
benim böyle bi sorunum yok ama yazmadan gecemedim allahım en kısa zamanda bebegini kucagına almana yardımcı olsun:43:

allahım sabrını sonsuz eylesin sabrın sonu selamettır canım hayırlısı ins43:

Son düzenleme:
merhaba arkadslar ben bır ay once 9 haftalık bebegımı kaybettım bende kan pıhtılasması sorunu vardı daha once bu sorunun oldugunu bılmedıgım ıcın 2 bebegımı ılkını 6 haftalık ıkıncısınıde 8 haftalıkken kaybettım 3 gebelıgımde kan sulandırıcı ığne cleaxsan kullandım dozajıda 0.4tü.ama buna ragmen bebegımı yıne kaybettım :((

geçmiş olsun canım allah en kısa zamanda bebeklerle doldursun kucağını..
ben de düşükler yaşadım sonra kan pıhtılaşması çıktı, innohep 0,35 kullandım ama 27 temmuzda 9.haftamda kalbi durdu , kürtajla aldılar bebeğimi,genetiğe gönderdik sağlıklı bir bebekmiş dr. iğneyle bebeğin yaşama şansını arttırıyoruz ama riski tamamen yok edemiyoruz dedi,kaybetmemiz küçük bir ihtimaldi o da bizi buldu :( ama ne yapıyoruz ; çalışmalara devammm yine hamile kalırız inşallah bu defa bebeklerimizi kucağımıza alırız :49::emir_bebek::65: şu an yumurtlama haftamdayım çalışıyoruz :17::17: içimde olacakmış gibi bir his var

canım inancını kaybetme olur mu bak ben hem hamile kalmakta zorlanıyorum(pcos) , hem kan pıhtılaşmam var hem de 31 yaşındayım ama biliyorum kucağıma bebişimi alacağım çünkü çooookk ççoookk istiyorum

canım çok geçmiş olsun bende 1 ay önce 8 haftalık kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım benim iğnemde clexan 0.6lık tı.

Back
X