kan sulandırıcı iğne morluk yaparmı???

ben kola ve bacağa yapmadım karnıma yapıtım. Yaparken de dik tutuyordum. Zaten başka türlü iğneyi sokamıyordum.
:) ben de karına yapamıyorum sanki yanlıl bir yere gelecek de bebeğin canı acıycak gibi hissediyorum :) inşallah çektiğimiz bu çileye değer de sağlıklı akıllı tatlı bir bebişimiz olur :):):):)

:) ben de karına yapamıyorum sanki yanlıl bir yere gelecek de bebeğin canı acıycak gibi hissediyorum :) inşallah çektiğimiz bu çileye değer de sağlıklı akıllı tatlı bir bebişimiz olur :):):):)

Acımaz annesi merak etme:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, tabi bana da bir tane verirse hiç fena olmaz:)

Benimde iki düşüğüm var şimdi 6 haftalık hamileyim ve bende günde bir kullanıyorum kendim yapıyorum bir kere morluk oldu diğer yaptıklarımda yok morluk inş bebişlerimizi korur

Ben de eşime vurduruyorum. Ama çok morartıyor. En az 3 cm civarı morarıyor. Morarmaması için nasıl vurulur. Bir taktiği var mı acaba :)

Ben bu klübe yeni üye oldum kızlar bu arada daha önce bir düşük yaşadım kan pihtilasmasindan 28 yaşındayım

Ben hamile değilim şuan ama doktorum yinede iğne verdi karnım morardı hep dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş derler

Ben ilk gençliğimde oldum. Hemde 3 4 ay sanırım.
Kolundan hergun.
Hem morarma hemde sertleşme oldu. Doktorum kan pihtilasma sorunu için değil bebeğim beslenmesinin yavaş olduğu için verdi. Il aci kullanarak 3220 gr dogurabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…