Peki siz şu anda hamilemisiniz yoksa doktorunuz hamile kaldiktan sonra diyemi soyledi.Evet hamilelikte kan sulandirici igne kullanip sağlikla bebegini kucagina alan var merak etmeyin insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi?Merhaba arkadaşlar 2ay önce kürtaj oldum kalp atışı durması nedeniyle şuan asprin kullanıyorum doktorum versi gebelikte kalp atışı duyduktan sonra iğne kullanmam söyledi sizde aynısını mı söyledi doktorunuz kalp atışı duyduktan sonra iğneyle başlayan ve sağlıklı doğum yapan varmı acaba
Canım bende coraspin kullanıyorum günüm geçince hemen iğneye başlayacağım kalp atışını duymadan başlamam gerekiyormuşMerhaba arkadaşlar 2ay önce kürtaj oldum kalp atışı durması nedeniyle şuan asprin kullanıyorum doktorum versi gebelikte kalp atışı duyduktan sonra iğne kullanmam söyledi sizde aynısını mı söyledi doktorunuz kalp atışı duyduktan sonra iğneyle başlayan ve sağlıklı doğum yapan varmı acaba
Şuan hamile değilim ama istiyorum inş enkısa zamanda hamile olunca gel iğne başlıcaz dediPeki siz şu anda hamilemisiniz yoksa doktorunuz hamile kaldiktan sonra diyemi soyledi.Evet hamilelikte kan sulandirici igne kullanip sağlikla bebegini kucagina alan var merak etmeyin insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi?
Allah Allah öncemi başlamak gerekiyor kalp atışından sonramı anlamadımCanım bende coraspin kullanıyorum günüm geçince hemen iğneye başlayacağım kalp atışını duymadan başlamam gerekiyormuş
Benim doktor öyle söyledi canım. Sende hamile kalınca hemen doktora git iğneye belki erken başlarAllah Allah öncemi başlamak gerekiyor kalp atışından sonramı anlamadım
İnsallah Allah gönlünüze gore versin merak etmeyin o kadar çok ki kab sulandiriciyi doguma kadar kullanip saglikla bebegini kucagina alan insallah sizinde bebeginiz oldugu zaman saglikla alicaksiniz kucaginizaŞuan hamile değilim ama istiyorum inş enkısa zamanda hamile olunca gel iğne başlıcaz dedi
Tm inş tesekkürlerBenim doktor öyle söyledi canım. Sende hamile kalınca hemen doktora git iğneye belki erken başlar
İnşallah canım ya sağolasınİnsallah Allah gönlünüze gore versin merak etmeyin o kadar çok ki kab sulandiriciyi doguma kadar kullanip saglikla bebegini kucagina alan insallah sizinde bebeginiz oldugu zaman saglikla alicaksiniz kucaginiza
Daha doğum yapmadım fakat kalp atışını beklemeyin bence hamile olduğunuzu öğrenir öğrenmez iğneye başlayınMerhaba arkadaşlar 2ay önce kürtaj oldum kalp atışı durması nedeniyle şuan asprin kullanıyorum doktorum versi gebelikte kalp atışı duyduktan sonra iğne kullanmam söyledi sizde aynısını mı söyledi doktorunuz kalp atışı duyduktan sonra iğneyle başlayan ve sağlıklı doğum yapan varmı acaba
İnşallah siz kaç haftalık hamilesinizDaha doğum yapmadım fakat kalp atışını beklemeyin bence hamile olduğunuzu öğrenir öğrenmez iğneye başlayın
5+3 şuan ve ikiz olduğunu öğrendim pazartesi günüİnşallah siz kaç haftalık hamilesiniz
Siz öylemi yaptınız Bi doktor kalp atışını görmeden riskli olabilir gibi söyledide ondan kararsız kaldımDaha doğum yapmadım fakat kalp atışını beklemeyin bence hamile olduğunuzu öğrenir öğrenmez iğneye başlayın
Hayırlı olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah5+3 şuan ve ikiz olduğunu öğrendim pazartesi günü
Hamile olduğumu öğrenince hemen başladım.Siz de hamile kalınca gidersiniz doktora danışırsınız.Merhaba arkadaşlar 2ay önce kürtaj oldum kalp atışı durması nedeniyle şuan asprin kullanıyorum doktorum versi gebelikte kalp atışı duyduktan sonra iğne kullanmam söyledi sizde aynısını mı söyledi doktorunuz kalp atışı duyduktan sonra iğneyle başlayan ve sağlıklı doğum yapan varmı acaba
Benim doktorum riskli gebeliğe bakıyor periontolog kendisi ben tüm testleri 2. Kaybında yaptırdım kan pıhtılaşmasi kesin olarak çıktı hamile değilken gittim kontrol amaçlı hamile kalır kalmaz iğne ye başlayacağını söylemişti hamile olduğumu ogrendimde aradım sonuçları gönderdim direk 0.4 Luk oscopar iğne başladı muayeneye gittiğimde de ikiz olduklarını öğrendim buna rağmen iğneye ve folik asite devam dedi başka bir şeye gerek yok dedi fakat ben hem dahiliye hematoloji ye hem riskli gebelik uzmanina gidyoeum hematoloji daha uzman bu konuda ama oda aynısını söyledi bana 0.4 Luk oscapar iğne detaylı araştırmak lazım bunlarıSiz öylemi yaptınız Bi doktor kalp atışını görmeden riskli olabilir gibi söyledide ondan kararsız kaldım
Kan pıhtılaşması var bende. Ama test yaptırarak öğrendik durumu yani durum kesin olduğu için hamile kalınca aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyor. Kızımda kullandım ve sağlıkla kucağıma aldım. Yine kullanıyorum.
Size doktorunuz test yapmadan tedbir amaçlı mı iğneyi önerdi?
Hamile olduğumu öğrenince hemen başladım.Siz de hamile kalınca gidersiniz doktora danışırsınız.
Hangi genlerde var hanımlarBenim doktorum riskli gebeliğe bakıyor periontolog kendisi ben tüm testleri 2. Kaybında yaptırdım kan pıhtılaşmasi kesin olarak çıktı hamile değilken gittim kontrol amaçlı hamile kalır kalmaz iğne ye başlayacağını söylemişti hamile olduğumu ogrendimde aradım sonuçları gönderdim direk 0.4 Luk oscopar iğne başladı muayeneye gittiğimde de ikiz olduklarını öğrendim buna rağmen iğneye ve folik asite devam dedi başka bir şeye gerek yok dedi fakat ben hem dahiliye hematoloji ye hem riskli gebelik uzmanina gidyoeum hematoloji daha uzman bu konuda ama oda aynısını söyledi bana 0.4 Luk oscapar iğne detaylı araştırmak lazım bunları
Benimde öyle 4 binle başladım yetersiz gelmiş şu an 6 binlik kullanıyorum.Hangi genlerde var hanımlar
Benim sadece mthfr homozigot coraspin ve 4 binlik iğne kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?