catsmom16 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 1.720 Emoji Skoru 633 Puanlar 73 Yaş 34 25 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi sudeenazz #21 azlazer .!.: Valla ben tedbir amaçlı doğuma kadar kullandım doktor dedi bırak ama ben bırakmadım bebeğe bi zararı yok yani Genişletmek için tıkla... Pıhtılaşma yoksa kullanmaya gerek yok 12.haftadan sonra sonuçta ilaç buda normal gebeliklerde kullanılan bişey degil
azlazer .!.: Valla ben tedbir amaçlı doğuma kadar kullandım doktor dedi bırak ama ben bırakmadım bebeğe bi zararı yok yani Genişletmek için tıkla... Pıhtılaşma yoksa kullanmaya gerek yok 12.haftadan sonra sonuçta ilaç buda normal gebeliklerde kullanılan bişey degil
azlazer Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1.014 Emoji Skoru 1.263 Puanlar 83 Yaş 24 25 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi sudeenazz #22 catsmom16 .!.: Pıhtılaşma yoksa kullanmaya gerek yok 12.haftadan sonra sonuçta ilaç buda normal gebeliklerde kullanılan bişey degil Genişletmek için tıkla... Ben kullandım valla
catsmom16 .!.: Pıhtılaşma yoksa kullanmaya gerek yok 12.haftadan sonra sonuçta ilaç buda normal gebeliklerde kullanılan bişey degil Genişletmek için tıkla... Ben kullandım valla