Kan sulandırıcı iğneyi kendin uygulama

sailor_moon29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2024
90
17
3
33
Merhabalar. Kanda pıhtılaşma sorunum olduğu için kan sulandırıcı iğne kullanacağım. Videolar izledim ancak sizlere de sormak istedim. İğneyi kendinize nasıl uyguluyorsunuz? Özellikle hamileliğin ilerleyen aylarında göbek sertleşmişken.

Merhabalar. Kanda pıhtılaşma sorunum olduğu için kan sulandırıcı iğne kullanacağım. Videolar izledim ancak sizlere de sormak istedim. İğneyi kendinize nasıl uyguluyorsunuz? Özellikle hamileliğin ilerleyen aylarında göbek sertleşmişken.
Canım ben göbekten vuruyorum şu an 13+0 tatile girince kola gececem şu an is dolayısıyla kolumda morluk olmasın istiyorum

Kolumdan yapıyordum , sonra göbeğe geçtim şuan göbekten yapıyorum göbek deliğinden 4 parmak yana doğru yaparsanjz morarma olmaz iğneyi yavaş sokun yavaş enjekte edin ve ovalamayin sonrasında biraz yanma hissedeceksiniz sonra geciyo ☺️

Kanda pıhtılaşma olmasının bir belirtisi var mı canım nasıl anlaşılıyor.. Geçmiş olsun 💐

Göbeğinizde morluk oluyor bu durumda değil mi? Sanırım kaçınılmaz bir şey morluk olması. Canınız yanıyor mu peki çok?
Başlarda acıyordu ama sonra alıştım tatlım morluk ne kdar dikkat etsem de oldu ya göbeğini sıkıp yukarı doğru kaldır dik açıyla iğneyi vur yavaşça boşalt sonra çek ovusturma

Başlarda acıyordu ama sonra alıştım tatlım morluk ne kdar dikkat etsem de oldu ya göbeğini sıkıp yukarı doğru kaldır dik açıyla iğneyi vur yavaşça boşalt sonra çek ovusturma
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Peki içindeki havayı alıyor muydunuz? Videolardaki yorumlarda bunu soran çok olmuş da

Subkütan enjeksiyon olduğu için zor ve riskli değildir, deri altına enjekte edilmesi gerektiği için yaptığınız bölgeyi kesinlikle sıkıp sıkıştırmanız gerekiyor. Yanlış bir işlem yaparsanız da hematom gelişebilir, korkmayın çok ciddi sonuçları olmaz.
45 derecelik açıyla yaparsanız en doğru şekilde yapmış olursunuz. Geçmiş olsun.
Hemşireyim

Subkütan enjeksiyon olduğu için zor ve riskli değildir, deri altına enjekte edilmesi gerektiği için yaptığınız bölgeyi kesinlikle sıkıp sıkıştırmanız gerekiyor. Yanlış bir işlem yaparsanız da hematom gelişebilir, korkmayın çok ciddi sonuçları olmaz.
45 derecelik açıyla yaparsanız en doğru şekilde yapmış olursunuz. Geçmiş olsun.
Hemşireyim
Teşekkür ederim 🙏🏻 Göbeği ve bacağı tek başınayken sıkıştırmak kolay ama koldan emin olamamıştım Tek iken zor olur diye düşündüm Bir de göbeğe 90 derecelik açıyla yapan videolar da vardı. Hangi açı doğru tam olarak?

Teşekkür ederim 🙏🏻 Göbeği ve bacağı tek başınayken sıkıştırmak kolay ama koldan emin olamamıştım Tek iken zor olur diye düşündüm Bir de göbeğe 90 derecelik açıyla yapan videolar da vardı. Hangi açı doğru tam olarak?
Subkütanda 45 derecelik açı en doğru açı ama yeterince sıkıştırırsanız 90 dereceyi de kullanabilirsiniz. Burada maksat enjeksiyonun deri altına yapılması.
Evet kendi başınıza yapacaksanız, göbek, uyluk seçebilirsiniz daha kolay olur

Back
X