Kan sulandırıcı iğneyi kendin uygulama

Morarma yaşadınız mı peki? Bir de hep göbekten vurulunca hamilelikte göbek çatlamasını engellemek için kullanılan krem-yağ kullanabildiniz mi?
Morarma bazen oluyordu, bazen hiç olmuyordu. Geçiyor ama yani zamanla çok büyük bir problem değil. Çatlak kremi de yağı da kullandım ama iğneyle arasında 4-5 saat oluyordu.

Merhabalar. Kanda pıhtılaşma sorunum olduğu için kan sulandırıcı iğne kullanacağım. Videolar izledim ancak sizlere de sormak istedim. İğneyi kendinize nasıl uyguluyorsunuz? Özellikle hamileliğin ilerleyen aylarında göbek sertleşmişken.
Hamileliğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 9 ay boyunca göbekten kendim vurdum iğneyi. Göbek deliğinizden 3-4 parmak sola veya sağa sırayla vurmanızı tavsiye ederim. Bir gün sol, bir gün sağ şeklinde. Bi tsrafta da üst üste gelmesin aynı hizada biraz altı, biraz üstü şeklinde vursbilirsiniz. İğneyi yavaş sokup yavaş çıkarın. Çıkardıktan sonra bi süre uzanın kalkmayın. Morluk illaki oluyor. Ama bu şekilde çok sertleşmeden geçer diye düşünüyorum.

Hamileliğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 9 ay boyunca göbekten kendim vurdum iğneyi. Göbek deliğinizden 3-4 parmak sola veya sağa sırayla vurmanızı tavsiye ederim. Bir gün sol, bir gün sağ şeklinde. Bi tsrafta da üst üste gelmesin aynı hizada biraz altı, biraz üstü şeklinde vursbilirsiniz. İğneyi yavaş sokup yavaş çıkarın. Çıkardıktan sonra bi süre uzanın kalkmayın. Morluk illaki oluyor. Ama bu şekilde çok sertleşmeden geçer diye düşünüyorum.
Amin inşallah Allah razı olsun 🤲🏻 Çok teşekkür ederim.

Back
X