Kan sulandırıcı ne zaman kullanılmalı düşük yaptırır mı kızlar okur musunuz 🙏

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.681
487
73
Kızlar 6 ay önce kürtaj geçirdim. Şuan araştırdığım zaman belirtilerimle alakalı birkac yazı gordum. Öncelikle hamileliğimin 6 haftası falandı baldirlarimda kırmızı kırmızı yara tarzında renkler olmuştu anlamamıştım ne olduğunu sonra kürtajdan sonra geçtiler. Benim her ay düzenli olarak baldirlarim çok çok ağrır. Şuan araştırınca kan pıhtılaşmasi olunca baldirda o tarz kızılcıklar olduğu yazınca çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası dedim ki belki kan sulandırıcı kullansaydim şuan doğum ayimda olucaktim benim sorum şu tekrar hamile kalırsam kan sulandırıcı iğneyi doktora şikayetlerimi söylersem verir mi ve ikinci aydan itibaren direkt kullanabilir miyim öğrenir öğrenmez yani çünkü bebeğimi çok erken kaybettim.

Benim pıhtı ile ilgili bir sorunum yoktu 1 kaybım vardı ama tedviren doktorum keseyi görür görmez coraspin başladı

Kızlar kürtajı olduktan sonra bir hafta kadar lekenme oldu 28 gün sonrada adet oldum şimdi tekrar adet günüm geldi ama hala olmadım bugün normalde adetin 2. Günü hiç adet belirtim yok sizde kürtajdan sonraki aylarda reglide değişiklik oldu mu gebelik testi yaptım evde idrarla negatif

Canım ilk aylar düzensizlik olabilir sonra düzene girer

Böyle pıhtı probleminiz varken elbetteki hemen kullanmalısınız belki öncesinde bile kullanmanız gerekebilir kadın doğum uzmanıyla görüşün

Bende iki kere Düşük yaptım düşükten sonra döngü bozuluyor eğer kendinden eminsen hamile olmadığına dair bir sıkıntı olmaz merak etme

Kan pıhtılaşma sorununuz var mı test yaptırdınız mı,varsa eğer veriyor bide yaş 35 i geçtiyse hamilelikte veriliyor bana verdi mesela

Bende iki kere Düşük yaptım düşükten sonra döngü bozuluyor eğer kendinden eminsen hamile olmadığına dair bir sıkıntı olmaz merak etme
Evet cnm oluyomuş 3 gün gecikmeli regl oldum vücudum galiba psikolojik hamile belirtileri çok verdi şimdi tekrar adetim yaklaştı bakalım

Merhaba cnm benimde ilk gebeliğim pıhtılaşmadan dolayı kaybettim 4 ayllikken kalbi durdu üni Hastanesi'nde arastirmak için gittim bana kaç düşüğün kürtajın var dediler 1 tane deseydim pıhtılaşma testine giremiyecektim ozanlar 3 tane demek zorunda kaldım.iyikide demişim pıhtılaşma çıktı ikinci gebeliğim de hamile kalır kalmaz coraspirin ve sulandırıcı iğne kullandım. Ama sunuda soylim bazı Dr bu teste gereken duymadan bile reçete ediyolar..

Aynen öyle... Ya ben test yapmadım ama renkli ultrason dan bacaklarındaki varislere baktılar pıhtılaşma yok dediler anlamadım. Belki de hamilelikte ortaya cikiyordur benim. Çünkü bacaklarım kizil kızıl beneklenmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…