Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben özelde sormuştu 6lı testi 24 bin dediler, şehir hastanesi tıbbi genetikten randevu aldım ilk kaybım olmasına rağmen yaptılar üstelik genetik testle beraber sizde bir şansınızı deneyin derimMerhabalar hanımlar (APTT TESTİ)kan pıhtılaşma testi özelde yapan varmj 2025 yılında fiyatı ne kadar bende yapmak istiyorum da yardımcı olursaniz sevinirim.
Birde 1 dusugum var devlet bana bakarmi acaba tecrübesi olan varmi.
Oda şans işi bende bir jinekolog doktoruma görünecem sonra şansımı demeyecem devlete belki bakar genetik test değilde kan pıhtılaşmasindan korkuyorum yapsam icim rahat olacak artık dediğiniz gibi çok pahalı ya elimden gelmiyur yoksa yapardimBen özelde sormuştu 6lı testi 24 bin dediler, şehir hastanesi tıbbi genetikten randevu aldım ilk kaybım olmasına rağmen yaptılar üstelik genetik testle beraber sizde bir şansınızı deneyin derim
1 düşükse bakmazmkj sadece şansimi deneyecem bir kaç yerde teşekkür ediyorum peki sonucunuz ne çıktı ayiptir sormasıDevlet hastanelerinin tıbbi genetik bölümlerinden kendiniz ve eşiniz için randevu alıp düşük öykünüzü anlatın. Benim de bir düşüğüm vardı hem bana pıhtılaşma hem de eşimle ikimize genetik test yaptılar. Kan veriyorsunuz bir ay içinde çıkıyor genelde sonuçlar.
Benim hiç düşüğüm olmamasına rağmen 2 başarısız tüp bebekten sonra bile sorgulamadan yaptılar araştırma hastanesinde. Ücretsiz. Sanırım artık o kadar zorlamıyorlar bu test için1 düşükse bakmazmkj sadece şansimi deneyecem bir kaç yerde teşekkür ediyorum peki sonucunuz ne çıktı ayiptir sorması
Sizin sonucunuz ne günde çıktı bizim 35 gün oldu daha hiçbiri çıkmadıŞansınızı deneyin en azından bence de. Benim önemli bir pıhtılaşma geni çıkmadı. Tercihen coraspin kullabilirsin gebelikten bağımsız olarak dedi doktorum
Kaç güne çıkıyor sonuçlar acaba?Ben özelde sormuştu 6lı testi 24 bin dediler, şehir hastanesi tıbbi genetikten randevu aldım ilk kaybım olmasına rağmen yaptılar üstelik genetik testle beraber sizde bir şansınızı deneyin derim
Testi verirken 45 güne çıkar dediler. 35 gün oldu ama henüz çıkmadıKaç güne çıkıyor sonuçlar acaba?
Pıhtılaşma iki haftada genetik 1 ayda çıktı ama mesaj gelmedi ben gidip sordum öyle söyledilerSizin sonucunuz ne günde çıktı bizim 35 gün oldu daha hiçbiri çıkmadı
E nabızda da mı göremediniz?Pıhtılaşma iki haftada genetik 1 ayda çıktı ama mesaj gelmedi ben gidip sordum öyle söylediler
Sadece pıhtılaşma sonucumu görebildimE nabızda da mı göremediniz?
Üniversite hastanesinde yaptiracam ama tıbbi genetik bölümü yok görünmüyor kadın doğum sanırımBenim hiç düşüğüm olmamasına rağmen 2 başarısız tüp bebekten sonra bile sorgulamadan yaptılar araştırma hastanesinde. Ücretsiz. Sanırım artık o kadar zorlamıyorlar bu test için
Siz üniversite demi yaptınızTesti verirken 45 güne çıkar dediler. 35 gün oldu ama henüz çıkmadı
Şehir hastanesindeSiz üniversite demi yaptınız
Hmm, ben direkt tıbbi genetiğe gitmiştim. Kadın doğumda yapılıyor mu bilemiyorum açıkçasıÜniversite hastanesinde yaptiracam ama tıbbi genetik bölümü yok görünmüyor kadın doğum sanırım
Sonuç çıkana kadar korunun dediler mi?Testi verirken 45 güne çıkar dediler. 35 gün oldu ama henüz çıkmadı