• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan sulandirici testi ne kadar yaptınız hanımlar.

fatosburhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
57
11
3
Merhabalar hanımlar (APTT TESTİ)kan pıhtılaşma testi özelde yapan varmj 2025 yılında fiyatı ne kadar bende yapmak istiyorum da yardımcı olursaniz sevinirim.

Birde 1 dusugum var devlet bana bakarmi acaba tecrübesi olan varmi.

Merhabalar hanımlar (APTT TESTİ)kan pıhtılaşma testi özelde yapan varmj 2025 yılında fiyatı ne kadar bende yapmak istiyorum da yardımcı olursaniz sevinirim.

Birde 1 dusugum var devlet bana bakarmi acaba tecrübesi olan varmi.
Ben özelde sormuştu 6lı testi 24 bin dediler, şehir hastanesi tıbbi genetikten randevu aldım ilk kaybım olmasına rağmen yaptılar üstelik genetik testle beraber sizde bir şansınızı deneyin derim

Devlet hastanelerinin tıbbi genetik bölümlerinden kendiniz ve eşiniz için randevu alıp düşük öykünüzü anlatın. Benim de bir düşüğüm vardı hem bana pıhtılaşma hem de eşimle ikimize genetik test yaptılar. Kan veriyorsunuz bir ay içinde çıkıyor genelde sonuçlar.

Ben özelde sormuştu 6lı testi 24 bin dediler, şehir hastanesi tıbbi genetikten randevu aldım ilk kaybım olmasına rağmen yaptılar üstelik genetik testle beraber sizde bir şansınızı deneyin derim
Oda şans işi bende bir jinekolog doktoruma görünecem sonra şansımı demeyecem devlete belki bakar genetik test değilde kan pıhtılaşmasindan korkuyorum yapsam icim rahat olacak artık dediğiniz gibi çok pahalı ya elimden gelmiyur yoksa yapardim😃

Devlet hastanelerinin tıbbi genetik bölümlerinden kendiniz ve eşiniz için randevu alıp düşük öykünüzü anlatın. Benim de bir düşüğüm vardı hem bana pıhtılaşma hem de eşimle ikimize genetik test yaptılar. Kan veriyorsunuz bir ay içinde çıkıyor genelde sonuçlar.
1 düşükse bakmazmkj sadece şansimi deneyecem bir kaç yerde teşekkür ediyorum peki sonucunuz ne çıktı ayiptir sorması

Şansınızı deneyin en azından bence de. Benim önemli bir pıhtılaşma geni çıkmadı. Tercihen coraspin kullabilirsin gebelikten bağımsız olarak dedi doktorum

1 düşükse bakmazmkj sadece şansimi deneyecem bir kaç yerde teşekkür ediyorum peki sonucunuz ne çıktı ayiptir sorması
Benim hiç düşüğüm olmamasına rağmen 2 başarısız tüp bebekten sonra bile sorgulamadan yaptılar araştırma hastanesinde. Ücretsiz. Sanırım artık o kadar zorlamıyorlar bu test için

Benim hiç düşüğüm olmamasına rağmen 2 başarısız tüp bebekten sonra bile sorgulamadan yaptılar araştırma hastanesinde. Ücretsiz. Sanırım artık o kadar zorlamıyorlar bu test için
Üniversite hastanesinde yaptiracam ama tıbbi genetik bölümü yok görünmüyor kadın doğum sanırım

ben daha geçen hafta doktorumun söylediği ankarada özel bir genetik araştırma merkezinde 6lı tarama şeklinde kan verdim. 2750 tlydi. sonucu da 2 hafta sonra çıkıyormuş

Back
X