Kan sulandirici testi ne kadar yaptınız hanımlar.

Merhaba, bu testleri verirken eşimle birlikte mi vermem gerekiyor, ayrı ayrı randevu alıp versek de olur mu

Merhabalar hanımlar (APTT TESTİ)kan pıhtılaşma testi özelde yapan varmj 2025 yılında fiyatı ne kadar bende yapmak istiyorum da yardımcı olursaniz sevinirim.

Birde 1 dusugum var devlet bana bakarmi acaba tecrübesi olan varmi.
Tek kayıplada yapıyorlar şehir hastaneleri hem genetik testte yapıyorlar eşinle sana hemde kan pıhtılaşma testide

Tek kayıplada yapıyorlar şehir hastaneleri hem genetik testte yapıyorlar eşinle sana hemde kan pıhtılaşma testide
Evet çok teşekkür ederim bugün yaptırdık ama üniversite de ücretli şehir hastanesi beklesem belki yapmazdı ugrastridirdi ve eşim cuma gidiyur iyiki iyiki yaptım ücreti bosverdim kafam rahat en azından artık korkmayacam diğer gebeliğimde 😔😪

Evet çok teşekkür ederim bugün yaptırdık ama üniversite de ücretli şehir hastanesi beklesem belki yapmazdı ugrastridirdi ve eşim cuma gidiyur iyiki iyiki yaptım ücreti bosverdim kafam rahat en azından artık korkmayacam diğer gebeliğimde 😔😪
Benim sonucum böyle anlayan var mı ?

Eklentiler

• 45C9DAD3-3A3B-4E32-B378-4EF97CB3B9FE.webp
    45C9DAD3-3A3B-4E32-B378-4EF97CB3B9FE.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 15
Merhabalar hanımlar (APTT TESTİ)kan pıhtılaşma testi özelde yapan varmj 2025 yılında fiyatı ne kadar bende yapmak istiyorum da yardımcı olursaniz sevinirim.

Benden ayrı olarak test almadılar kanda gördüler gözükür mu benimde aklıma takıldı bide ultrason yaptilar

Bende de pıhtılaşma var fakat onun için ayrı bi test mi yapiliyor kan tatlilinde çıkmıyor mu

Kadın doğuma gittim fakat pek bir şey demedi geçişsitridi gibi geldi bana
. Benim önemli olmayan iki genimde çıkmasına rağmen gebelik düşünmeye başladığımda coraspin kullanmaya başladım. Doktorum da düşük bununla alakalı değildir ama istersen kullanabilirsin demişti. 12.haftaya kadar da progestan kullandım fitil olarak. Onu da yeni bıraktım 😊

. Benim önemli olmayan iki genimde çıkmasına rağmen gebelik düşünmeye başladığımda coraspin kullanmaya başladım. Doktorum da düşük bununla alakalı değildir ama istersen kullanabilirsin demişti. 12.haftaya kadar da progestan kullandım fitil olarak. Onu da yeni bıraktım 😊
Siizn hangi genlerdi acaba

Aptt testi pıhtılaşma testinden ayrı aptt sağlık ocağıda bakıyor asıl pıhtılaşma trombofoli paneli için genetik bölümünden randevu alıp devlette yaptırabilirsiniz ben devlettede para ödemiştim profa beş sene önce 700 küsür özel yerde 20 bin küsür

Back
X