Asko hamilesin gözün aydın bak sana dedik var gözüküyor diye pazartesi artışına bakılacakPazartesi tekrar gel denildi sadece ne diyorsunuz kızlar??
Canım yarın özelde kan yaptırsam 1 günde artar mı pazartesiden önce öğrensemtebrikler hamilesiniz. iki gün donra tekrar kan verip artışa bakın. en az yüzde 60 artmış olmalı.
Ayni yerde yaptırmak daha doğru olur laboratuvar farklılıkları olabiliyorCanım yarın özelde kan yaptırsam 1 günde artar mı pazartesiden önce öğrensem
Tamam canım pazartesiyi beklerim ben deAyni yerde yaptırmak daha doğru olur laboratuvar farklılıkları olabiliyor
Ya canım benimAsko hamilesin gözün aydın bak sana dedik var gözüküyor diye pazartesi artışına bakılacak
Stres yapma keyfini cikarYa canım beniminş her şey yolunda gider
Hayırlı olsunn hamilesin tatlimPazartesi tekrar gel denildi sadece ne diyorsunuz kızlar??
Öyle yapacağım kuzumStres yapma keyfini cikar
Yaaa inşallah sağlıkla ilerler dua eder misiniz pazartesi artışa bakılacakHayırlı olsunn hamilesin tatlim
Bir daha kan vermeyin pazartesi verirsiniz gerek yok tebrik ederimCanım yarın özelde kan yaptırsam 1 günde artar mı pazartesiden önce öğrensem
Öyle yapacağım kuzum ama beklemek öldürüyor işteBir daha kan vermeyin pazartesi verirsiniz gerek yok tebrik ederim
Ederim tabi sizde benim için dua edin bende sizinle aynı durumdayım yarın beta da artış için kan vereceğim inşallah Artmıştır sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin RabbimYaaa inşallah sağlıkla ilerler dua eder misiniz pazartesi artışa bakılacak
Doktorlar ister 2 gün sağlıklı artış olmuş mu diye bakarlar adet geçti mi kaçinci gün.Öyle yapacağım kuzum ama beklemek öldürüyor iştepazartesi yükselmiş olursa inşallah kan verecek miyim bir daha
Ayy acaba kese kaç binde görünüyor benim ilkte 1700 vajinal ultrasondan bakılmştı Amiiiin edeceğim dua aklımdasınız artık sizin kaç gün oldu öğreneliEderim tabi sizde benim için dua edin bende sizinle aynı durumdayım yarın beta da artış için kan vereceğim inşallah Artmıştır sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin Rabbimaminn bide bu kan verme olayı kese görünene kadarmış kese gorundukten Sonra ultrasondan takiplere devam edicekmişiz
Adet günüm yarın kuzum acele davrandım gittimDoktorlar ister 2 gün sağlıklı artış olmuş mu diye bakarlar adet geçti mi kaçinci gün.
O zaman kese için biraz erken olmuşAdet günüm yarın kuzum acele davrandım gittim
Allah kabul etsinAyy acaba kese kaç binde görünüyor benim ilkte 1700 vajinal ultrasondan bakılmştı Amiiiin edeceğim dua aklımdasınız artık sizin kaç gün oldu öğreneli
Ayy çok heyecanlı ya ben de pazartesi tekrar vereceğim artış olmuşsa kadın doğuma ne zmaan gideceğiz acaba? Adetten 1 hafta sonra felan mı bilginiz var mı? Kürtaj olmuştum 8 haftalık ama şuan bir şey hatırlamıyorum heyecandanAllah kabul etsinBende 1000 2000 arası görünür diye duydum araştırdığımda öyle çıktı karşıma. 29eylul de idrar testi yaptım silik çizgiydi 30 da kan verdim pozitif çıktı hemen doktora gittim rahim kalınlaşmış dedi 2 Ekim'de artış için kan ver 11 Ekim'de tekrar muayeneye gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?