Gebeliğe Hazırlık Kan tahlili sonucum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün kan verdim doktorumun istediği gibi artış olmuş çok şükür 11 Ekim'de ultroson muayenem var inşallah herşey yolunda gider sizin sonucunuzuda merakla bekliyorum inşallah sağlıkli ilerler gebeligimiz.

Bugün kan verdim doktorumun istediği gibi artış olmuş çok şükür 11 Ekim'de ultroson muayenem var inşallah herşey yolunda gider sizin sonucunuzuda merakla bekliyorum inşallah sağlıkli iler
Siz daha önce kadın doğuma gitmedinizmi hemen kendinize bir doktor bulun devamlı aynı doktor takip etsin sizi
gebeligimiz.

Canım yarın özelde kan yaptırsam 1 günde artar mı pazartesiden önce öğrensem
Canım tebrikler hamilesin ama yarın yaptırmamalısın önemli olan 2 günde 1 artışın 2 kat olmalı aynı lab. Ve aynı saatlerde 2 gün sonra tekrar kan vermelisin.

Canım gittim ama annemlerin orda gittim şimdi adanadayz ve bilmiyorum henüz bi yeri sağlık ocağına gittim verdim pazartesi tekrar çağırdılar işte

Canım tebrikler hamilesin ama yarın yaptırmamalısın önemli olan 2 günde 1 artışın 2 kat olmalı aynı lab. Ve aynı saatlerde 2 gün sonra tekrar kan vermelisin.
Canım benim 65 ti ya beta yarın kan testi vereceğim güzel ilerlemiş olması için kaç olması lazım mesela? Perşembe vermiştim en son kanı

Canım benim 65 ti ya beta yarın kan testi vereceğim güzel ilerlemiş olması için kaç olması lazım mesela? Perşembe vermiştim en son kanı
Canım en az 130 olması lazım Allahın izniyle güzelce artmıştır

Canım gayet iyi artmış hayırlı olsuj
Kuzum pazartesi 698 Di bugün böyle sence iyi mi artış bana az geldi bide cumartesi kadın doğuma gitmeli myiim kaç haftalık oluyor erken mi

Eklentiler

• Screenshot_20211007_125137.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 26
merhaba bende ilk 62 ile öğrenmiştim şimdi 13 haftalık olduk darısı başına
Pazartesi 698 di şimdi bu sonuç iyi mi sizce cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum erken mi

Eklentiler

• Screenshot_20211007_125137.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…