- 21 Eylül 2021
- 162
- 89
- 13
- 27
Bugün kan verdim doktorumun istediği gibi artış olmuş çok şükürAyy çok heyecanlı ya ben de pazartesi tekrar vereceğim artış olmuşsa kadın doğuma ne zmaan gideceğiz acaba? Adetten 1 hafta sonra felan mı bilginiz var mı? Kürtaj olmuştum 8 haftalık ama şuan bir şey hatırlamıyorum heyecandan
Bugün kan verdim doktorumun istediği gibi artış olmuş çok şükürAyy çok heyecanlı ya ben de pazartesi tekrar vereceğim artış olmuşsa kadın doğuma ne zmaan gideceğiz acaba? Adetten 1 hafta sonra felan mı bilginiz var mı? Kürtaj olmuştum 8 haftalık ama şuan bir şey hatırlamıyorum heyecandan
Siz daha önce kadın doğuma gitmedinizmi hemen kendinize bir doktor bulun devamlı aynı doktor takip etsin siziAyy çok heyecanlı ya ben de pazartesi tekrar vereceğim artış olmuşsa kadın doğuma ne zmaan gideceğiz acaba? Adetten 1 hafta sonra felan mı bilginiz var mı? Kürtaj olmuştum 8 haftalık ama şuan bir şey hatırlamıyorum heyecandan
Canım tebrikler hamilesin ama yarın yaptırmamalısın önemli olan 2 günde 1 artışın 2 kat olmalı aynı lab. Ve aynı saatlerde 2 gün sonra tekrar kan vermelisin.Canım yarın özelde kan yaptırsam 1 günde artar mı pazartesiden önce öğrensem
Canım gittim ama annemlerin orda gittim şimdi adanadayz ve bilmiyorum henüz bi yeri sağlık ocağına gittim verdim pazartesi tekrar çağırdılar işteBugün kan verdim doktorumun istediği gibi artış olmuş çok şükür11 Ekim'de ultroson muayenem var inşallah herşey yolunda gider sizin sonucunuzuda merakla bekliyorum inşallah sağlıkli iler
Siz daha önce kadın doğuma gitmedinizmi hemen kendinize bir doktor bulun devamlı aynı doktor takip etsin sizi
gebeligimiz.
Allah razı olsun canım gitmedim pazartesi gideceğim öyle yaparımCanım tebrikler hamilesin ama yarın yaptırmamalısın önemli olan 2 günde 1 artışın 2 kat olmalı aynı lab. Ve aynı saatlerde 2 gün sonra tekrar kan vermelisin.
Canım benim 65 ti ya beta yarın kan testi vereceğim güzel ilerlemiş olması için kaç olması lazım mesela? Perşembe vermiştim en son kanıCanım tebrikler hamilesin ama yarın yaptırmamalısın önemli olan 2 günde 1 artışın 2 kat olmalı aynı lab. Ve aynı saatlerde 2 gün sonra tekrar kan vermelisin.
Ortalama 260 civarı olması gerekir canım.Hayırlı olsunCanım benim 65 ti ya beta yarın kan testi vereceğim güzel ilerlemiş olması için kaç olması lazım mesela? Perşembe vermiştim en son kanı
Ya şimdi kan vereceğim inşallah ArtmıştırOrtalama 260 civarı olması gerekir canım.Hayırlı olsundarısı başımıza artık
Canım en az 130 olması lazım Allahın izniyle güzelce artmıştırCanım benim 65 ti ya beta yarın kan testi vereceğim güzel ilerlemiş olması için kaç olması lazım mesela? Perşembe vermiştim en son kanı
698.50 çıktı bugun kuzumCanım en az 130 olması lazım Allahın izniyle güzelce artmıştır
Canım gayet iyi artmış hayırlı olsuj698.50 çıktı bugun kuzum
Teşekkür ederim canım benim aminCanım gayet iyi artmış hayırlı olsuj
Kuzum pazartesi 698 Di bugün böyle sence iyi mi artış bana az geldi bide cumartesi kadın doğuma gitmeli myiim kaç haftalık oluyor erken miCanım gayet iyi artmış hayırlı olsuj
merhaba bende ilk 62 ile öğrenmiştim şimdi 13 haftalık olduk darısı başınaPazartesi tekrar gel denildi sadece ne diyorsunuz kızlar??
Ayyy beta kaçken doktora gittiniz sağ sağlim doğsun inşallah amiiiinnmerhaba bende ilk 62 ile öğrenmiştim şimdi 13 haftalık olduk darısı başına
Pazartesi 698 di şimdi bu sonuç iyi mi sizce cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum erken mimerhaba bende ilk 62 ile öğrenmiştim şimdi 13 haftalık olduk darısı başına
merhaba amin inşallah, ilk değerim 62 3 gün sonra 298di 5 gün sonra 1300 gördüm 3 gün sonrada keseyi görmüştümAyyy beta kaçken doktora gittiniz sağ sağlim doğsun inşallah amiiiinn
hayır değil muhtemelen keseyi göreceksiniz hayırlısıylaPazartesi 698 di şimdi bu sonuç iyi mi sizce cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum erken mi
Yaaamerhaba amin inşallah, ilk değerim 62 3 gün sonra 298di 5 gün sonra 1300 gördüm 3 gün sonrada keseyi görmüştüm
İnşallah canım benim hafif enfeksiyon da çıktı zarar olur mu acabahayır değil muhtemelen keseyi göreceksiniz hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?