- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.750
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi bayramlar herkese degerlerin gayet guzel canim artis 2kati olduktan sonra sorun yok benimde sat 28agustos dun ogrendm 25 degerm adetime 5gun wardi dun ins ayni donemlerde sag salim aliriz kucagmza allah yardmcn nolsunn
Normal görünüyor arkadaşım. Hayırlı olsun, Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Merhaba kızlar öncelikle şunu söyliyim bilgisi olanlar lütfen cevap versinson adetim 26 ağustos eylül 21 adet tarihim o tarihten 2 gün önce bta HCG sonucum 25.67. Adet günüm 106.9. Ve 2 gün sonra yani bugün 396.7. Yani hepsi 2 gün arayla yapılmıs sizce normal mi. Bi çoğulluk varmı bilginiz varsa lütfen yazınnnn ?
Normal görünüyor arkadaşım. Hayırlı olsun, Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Benim de son adet tarihin 17agustos 22eylülde test yaptım 97cikti ertesinde gün yanı 23ünde bi daha yaptım 208cikti normal mi bilmiyorum tatil olduğu için doktora gidemiyprum gittin mi senMerhabalar son adet tarihim 9 Ağustos 10 Ağustos'ta evde yaptığım test çok silik çıkmıştı bugün doktora gittim kese görünmedi bthcg 205 çıktı düşük gibi biraz sizce nasıl normalmi bu gecikmenin 6. Günü
Benimde sat 17 ağustostuBenim de son adet tarihin 17agustos 22eylülde test yaptım 97cikti ertesinde gün yanı 23ünde bi daha yaptım 208cikti normal mi bilmiyorum tatil olduğu için doktora gidemiyprum gittin mi sen
Canım ben adet oldum ya ümidim bitti allah herkese güzel haberler nasip etsinKizlar 2 gün once 2.3 dü. Simdi acilden geldim 2.6 çıktı. Ben olumsuz diye düşünürken doktor yükselişe geçmiş ilaç kullanma bikaç gün sonra tekrar bakalım dedi. Olablirmi dedim tabiki olabilir dedi. Böyle bişey duyan yaşayan var mı ?