Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ben suan dis gebelik geciriyorum cnm. Hcg degerlerimde az az artis oldu ve adet gunumden bugune uc hafta gecti kanamam o gunden beri var. Agri surekli bir agrim olmadi arada batma tarzi kisa sureli gelip giden oldu. Dis gebelikte kastedilen tehlikeli agrilar aniden bicak girmesi seklinde simsek cakmasi gibi olan agrilardir. Hcg takibini ihmal etme iki gunde bir en az yuzde 66 artis olmali eger daha az artiyor,dusup cikiyor yada sabitlenirse dis gebelik riskin var demektir. Gecmis olsun.
çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. Sana da çok geçmiş olsun Allah huzurlu hamilelikler versin. 2 hafta önce olmuştu batma gibi ağrılar hatta o zaman hamile miyim acaba diye düşünmüştüm sonraki ağrılar batma gibi değil ama arada olan kasık ve bel ağrısı şeklinde hiç kanamam olmadı ama işte HCG değerinin düşük olması ve kesenin görünmemesi sıkıntı. Bakalım artık yarın sabahtan kan testi yaptıracağım sonucuna göre anlaşılır herhalde

Merbaba. Arkadasim gebelik degeri 402 cikmisti. 6 gun sonra 4.000 oldu. Ikiz olma ihtimali varmi merak etmis :) size sorayum dedim.

Benimkiside 95 cikmisti 2 gun sonra 399 oldu. :)

Ne çok varmış benim gibi belirsizlik yaşayan son adet 27agustos 1 ekimde kan verdim 34 cikti 5 ekimde kan verdim 141 cikti 7ekimde kan verdim 292 yaniartışlar düzenli evet ama dr.um cokdusuk dedi bu değere sağlikli bir gebelik değil gibi dedi... benim 21aylik ikizlerim var sonuç okadar önemliki korku heyecan hepsi bir arada Allah hayirlisini versin inş.

Merbaba. Arkadasim gebelik degeri 402 cikmisti. 6 gun sonra 4.000 oldu. Ikiz olma ihtimali varmi merak etmis :) size sorayum dedim.

Benimkiside 95 cikmisti 2 gun sonra 399 oldu. :)
ikiz gebelikte benim degerim 15000 lerdeydi 5-6.haftada çok yuksek degil arkadasinizin degeri ikiz olmayabilir

Ben suan dis gebelik geciriyorum cnm. Hcg degerlerimde az az artis oldu ve adet gunumden bugune uc hafta gecti kanamam o gunden beri var. Agri surekli bir agrim olmadi arada batma tarzi kisa sureli gelip giden oldu. Dis gebelikte kastedilen tehlikeli agrilar aniden bicak girmesi seklinde simsek cakmasi gibi olan agrilardir. Hcg takibini ihmal etme iki gunde bir en az yuzde 66 artis olmali eger daha az artiyor,dusup cikiyor yada sabitlenirse dis gebelik riskin var demektir. Gecmis olsun.

Canım şimdi gördüm sen dış gebelik geçirmişsin galiba, çok geçmiş olsun :( Nasıl oldu şimdi durumun?

çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. Sana da çok geçmiş olsun Allah huzurlu hamilelikler versin. 2 hafta önce olmuştu batma gibi ağrılar hatta o zaman hamile miyim acaba diye düşünmüştüm sonraki ağrılar batma gibi değil ama arada olan kasık ve bel ağrısı şeklinde hiç kanamam olmadı ama işte HCG değerinin düşük olması ve kesenin görünmemesi sıkıntı. Bakalım artık yarın sabahtan kan testi yaptıracağım sonucuna göre anlaşılır herhalde
Selam.kan sonucun çıktı mı cnm? Merak ettim

Tesekkur ederim canim. Suan iyiyim. Bekliyoruz iyice dusus olsun diye.

Geçmiş olsun, hemen normale dönsün her şey inşallah...Senin bu 2.gebeliğin miydi? Her ay tutsun tutsun diyoruz ama tutsa bi dert tutmasa bi dert, her şeyin hayırlısı demek lazım heralde...

Kızlar yumutlamadan sonra 12.gün bat tan 1 gün önce beta 48 çıktı normal mi sizce?

merhaba adetim geçeli 8 gün olmuştu idararda çift çizgi çıktı. 2 gün bekledim kan testi yani adetim geceli 10 günde kan değerimin sonucu 1.155,59 hamileyim ama sonuç sizce iyimi ctesi randevum var keseyi görebilirmiyiz acaba ???

Geçmiş olsun, hemen normale dönsün her şey inşallah...Senin bu 2.gebeliğin miydi? Her ay tutsun tutsun diyoruz ama tutsa bi dert tutmasa bi dert, her şeyin hayırlısı demek lazım heralde...
İlki 15 haftalikti bundan once kimyasal oldu bu da dis gebelik cnm uc oldu yani. Evet hayirlisi ..

Kızlar selamlar size bişey danışmak istiyorum. Benim normalde 2 gün önce adet olmam gerekirdi adetim de düzenlidir. Normalde göğüslerim 1 hafta öncesinde ağrımaya başlar ama bu sefer adet olmam gereken gün başladı ve ara ara adet olacakmışım gibi bel ağrım var benim bel ağrım sadece adet başladıktan sonra ağrır. Ama adet olmam gereken gün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı sizce hamilelikten halen şüphelenmem gerekiyormu yoksa başka bişeymidir ?

Ben doktora gittim adetime 1 hafta var değer 2.1 çıktı gebe değilsin dedi doktor ama adetime 1 hafta var sonuçta yanılma payı olabilirmi meraktan ölücemmm yardımcı olabilirmisiniz :(((

İnsallah cnm. Senin son durumun nedir bu arada. Var mi bir seyler.
Ya ben hala adet olmadım, 2 tane idrar testim de negatif çıktı eczaneden alıp yaptığım. Kan verdim ben de demin garanti olsun diye, daha sonucu çıkmadı. Anlamadım normalde 31 gün-31 gün-29 günde adet olmuştum son 3 aydır. Bu ay da yumurtlama testim 14.gün pozitif çıktı, ben de 28-29 günde adet olurum diye bekliyordum. Bugün 32 gün oldu, hala gelen giden yok...

Back
X